You are here: Home > Élet dolgai, Termékekről > Ünnepi készülődés, családi körben

Ünnepi készülődés, családi körben

Már az Ág utcában nagy divatja volt a családi, baráti készülődésnek. Talán egész kicsi koromban volt olyan, hogy anyával kettecsként kezdtünk neki az ünnepi előkészületeknek, de ahogy közösségbe kerültem, onnantól kezdve valamelyik barátnőmmel, barátaimmal közösen készültünk. Ez hol közös sütést jelentett, hol karácsonyfaállítást (ez nálunk mindig megelőzi az ünnepet), hol egy szimpla adventi koszorú és pár száz, egyéb dísz összeütését.

A Nők érkeztével módosult a helyzet, a barátnőim már hozzánk jöttek sütni, sokszor éjszakába nyúlóan. A fadíszítést a Nőkkel hármasban végezzük, a lakás dekorálása az én reszortom, de érzem, hogy ahogy nőnek, úgy vesznek át feladatokat tőlem. Zsófi – amikor épp nem értetlenül áll a karácsony rapid érkezte előtt – szívesen nézegeti a különféle karácsonyi magazinokat, kisgyerekes lelkesedéssel állítja össze a saját és mások listáját, hangulatba hozva ezzel engem is. Anna már felnőttesebben áll az ünnephez, ő a feladatok oldaláról fogja meg a készülést, ami nem szolgai favágást jelent nála, inkább mély és átszellemült megélését az ünnepnek. Anna csomagol, díszít, rajzol, vág, hajt, ragaszt.

Éppen ezért csodás anya-lánya programmá vált számunkra a Ferrero által idén életre keltett dekorkatalógus néhány elemének megvalósítása, amivel valóban könnyedén sikerült mutatós ajándékokat készítenünk.

ferrero1

Profi előkészítés, minőségi anyagok és erős késztetés, hogy beleegyünk az ajándékokba :)

ferrero2

Állam, kávém, kezem, ajándékom :)

ferrero3

Anyányi lánnyal alkotunk, avagy hova vitted az arany csomagolót?

ferrero4

Egységes, de mégis egyedi, mindketten rajta hagytuk a munkánkon a kézjegyünket. Anna pónit, én bárányokat rajzolgattam :)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.