You are here: Home > Nincs kategorizálva > Nagyon házi, főleg langyosan, vajjal

Nagyon házi, főleg langyosan, vajjal

Ritkán sütöm, de azért gondoltam leírom ide is a receptúrát. Azok, akik megsütötték: dicsérték. :)

Krumplis kenyér 


260 gr rétesliszt


140 gr finomliszt

1/2 tk cukor

2 tk só

1 dkg vaj

17 gr friss élesztő (1/3 kocka)

160 ml langyos tej

150 gr frissen főtt krumpli, áttörve

1 tk sikér

1 késhegynyi aszkorbinsav

Meg kell várni, amíg a krumpli langyosra hűl és akkor lehet az egészet belezuttyintani a kenyérsütőgépbe….3 és fél óra múlva nagyon kellemes, ruganyos kenyeret kapunk. Másnap még finomabb!!!! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.