You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Vapiano a Westendben

Vapiano a Westendben

Az elmúlt hetünk az olasz gasztronómia jegyében telt. A sokféle házi és éttermi pizzakóstolás mellett, a jóféle tésztaételeiről híres Vapiano új éttermének megnyitóján is ott voltam.

A Vapiano mindig is kedves volt a szívemnek, a tavalyi szakácspárbaj és győzelem után meg botor módon pettyet a magaménak is érzem. Kicsit úgy vagyok vele, mintha a lényem egy darabja ott maradt volna a wokserpenyők között.

A Vapiano-t azonban nem csak én szeretem. A megnyitón megtudtam, hogy a nagy érdeklődésnek és forgalomnak köszönhetően megnyílt negyedik étteremmel a közép-kelet európai régió egyik Vapiano-val legjobban ellátott városa lettünk, sőt világviszonylatban sincs  szégyenkezni valónk, csak néhány – jóval nagyobb – város büszkélkedhet több Vapiano-val.

Vapiano1_v

A hamburgi születésű, olasz életérzést és ízeket kínáló étteremlánc új tagja tágas, a megújult enteriőrnek köszönhetően a korábbi éttermek belső kialakításánál könnyedebb, világosabb. A kínálat a már megszokott elemekre épül, de bölcsen bevezetésre került a gyerekmenü is, ami a Vapiano lelkes törzsközönségének számító gyerekek számára kínálja kicsiben a nagyok fogásait. A gyerekek felé történő nyitás a családosan érkező vendégek és a vendégkör közel 70%át kitevő nők miatt is bölcs döntés volt. A  hölgyeknek kedvez a magyar fejlesztésű, alacsony kalóriatartalmú, joghurt alapú desszert is, amit bűntudat nélkül bekanalazhatunk, akár egy magyaros pollo di crema (paprikás csirke) után vagy egy jóféle kávé mellé.

Vapiano_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.