You are here: Home > Édes élet > Különleges üvegkulaccsal ünnepli a sokszínűséget a Waterdrop

Különleges üvegkulaccsal ünnepli a sokszínűséget a Waterdrop

Miből is születik a szivárvány? A vízből. Amikor a fény prizmaszerűen megtörik az eső- vagy páracseppeken és feltárul a titok, megköttetik a szövetség, megmutatkozik a varázslat, életre kelnek a színek. Azaz a víz és a szivárvány kapcsolata erősebb, mint gondolnánk, az egyik kulcsa, a másik létezésének.

Ezt a megbonthatatlan egységet mutatja be a Waterdrop a büszkeség hónapjában is, sőt, az arra is vállalást tesz, hogy a Rainbow kulacsainak értékesítéséből befolyó összeg 10 százalékával LMBTQ emberjogi szervezetek munkáját támogatja majd.

Glass Bottle Rainbow - 600ml - Standing - Studio_v

Június a szivárvány, a prizmán megtörő fényhez hasonló láthatóság hónapja, amikor előtérbe kerül az elfogadás, mint megugrandó emberi tulajdonság (lehet rajta dolgozni) és az egyenlőségért való örök küzdelem, amely számos társdali csoport számára határozza meg a mindennapokat. Ennek a sokféle, de egy irányba mutató törekvésnek a célja, hogy felhívja a figyelmet és ünnepelje a különböző identitások és tapasztalatok gazdagságát, hozzájáruljon az előítéletek lebontásához és a megkülönböztetés nélküli társadalom megvalósulásához, harcoljon az egyenlő jogokért, bánásmódért, lehetőségekért mindenki számára, valamint kiemelje az LMBTQIA+-közösségek támogatásának fontosságát.

LH9A0356_v

Az egészség- és környezettudatosabb folyadékfogyasztás népszerűsítése mellett elkötelezett Waterdrop büszke arra, hogy vásárlóival összefogva több éve kiállhat a Pride hónap által közvetített értékek mellett. A 2024-es limitált kiadású, 6 dl-es Rainbow palack boroszilikát üvegből készült, amelyet égszínkék neoprén védőtok tesz ellenállóbbá a külső hőmérséklettel és a fizikai sérülésekkel szemben, a praktikus fogantyú pedig biztosítja a könnyű hordozhatóságot. A széles ivónyílásnak köszönhetően egyszerűen tisztítható akár mosogatógépben is.

LH9A0408_v

A Waterdrop a Rainbow kulacsok eladásából származó bevétel 5%-át az OutRight Action Internatinal LMBTQIA+ emberjogi szervezetnek, 5%-át a Queer Base szervezetnek adományozza. Utóbbi az Ausztriába menekült LMBTQIA+-közösség tagjait segíti.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.