You are here: Home > Termékekről > Vicces, illatos, színes, ilyen a Lush Húsvét 2024

Vicces, illatos, színes, ilyen a Lush Húsvét 2024

A Lush most is remek érzékkel kapcsolódik be a tavasz legkedvesebb, legszínpompásabb ünnepéhez, a húsvéthoz. Hozza az illatokat, a színeket, a megszokott formákat, jelképeket, de mindenen csavar egyet (vagy inkább kettőt), hogy még viccesebb és még lushosabb legyen. A receptért a húsvéti nyuszi is könyöröghetne, de inkább csak hátradől és hagyja, hogy más dolgozzon helyette. A Lush csapata pedig alkot: minden évben születnek új csodák, de azért a kerti csokivadászat során a régi nagy kedvencekbe is belefuthatunk. Idén is ezerszínű és elképesztően illatos kollekció született, nálunk ők lettek a kedvencek:

Baby Rainbow Carrot – habfürdő

Falatnyi színes répa, ami lehetne nyúljáték (Cucukának és Bolyhosnak is volt valami hasonlója), de itt a mi örömünket keresi a nyuszi, azzal, hogy szivárványszínűre festi a buborékjainkat. A habfürdőket nem feltétlen kell egyben elhasználni, morzsoljatok annyit a vízsugárba, amennyire szükségetek van és élvezzétek az illatos, színes, bőrpuhító habokat.

Sticky Dates – cukros testradír

Az utóbbi években testradír fronton is a Lush lett nálunk a befutó, a fizikai hámlasztáshoz nagyon értenek, arról nem is beszélve, hogy nem csak az elhalt hámsejtektől szabadítanak meg minket, hanem a testradírok hidratálják is a bőrünket, miközben fantasztikus illatba burkolják és sokszor még csillámos fényességet is adnak neki. A Stycky Dates ikonikus vaníliás-karamellás aromával illatosít minket, miközben az aranyszínű porcukor hámlasztja és ragyogóvá teszi, a fair trade bio kakaóvaj és a datolyaszirup pedig hidratálja a bőrünket.

Easter Turtle – fürdőzselé

A tusolózselék családjába (a tündér, a polip és a becsiccsentett Mikulás után) megérkezett a tavasztündér, akarom mondani, a tavaszteknős. Kicsit cammogva, kicsit lassan hozza ugyan a meleget, de üde zöld színében és narancsvirág-abszolút citrusos illatában minden ott van már, amiért imádjuk a tavaszt és örökké várjuk a nyarat. Szárított barna és hólyagmoszat tartalma pedig nem csak azért egyedi, mert segít hosszan hidratálttá tenni a bőrünket vagy épp a hajunkat, hanem azért is, mert kézzel gyűjtik be Írország partjainál.  A tavaszteknős nem csak szobahőmérsékleten, hanem akár fagyosabb hangulatban is használható, úgy még üdítőbb és jobban hozza az ír partok vizének frissítő jellegét.

Bunny Moon – fürdőbomba

Sajtból van a hold – szól a nóta, holott – a Bunny Moon ismeretében – nem kérdéses, hogy egy nyúl rejtezik a hold krátereiben, rajzolatában. A Bunny Moon holdnyúl fürdőbombával rózsaszín és kék árnyalatokban pompázó, örvénylő habtakarót képezhetünk a kádban, amely levendulás illatával nyugtat, ellazít. A fürdővizünk selymesen lágy lesz, ahogy a kókusztejpor és a kukoricakeményítő feloldódik benne, a benzoégyanta és a limeolaj megnyugtató, krémes aromája pedig megtölti a levegőt, garantálva a fényűző fürdést lefekvés előtt. 

Alien Bunny – fürdőbomba

Talán egy madár? Talán egy repülő? Nem, ez egy űr-ületes nyuszi, aki űrhajójával felszippantja a teheneket a mezőről! A fürdővíz sárga és rózsaszín habokba öltözik, míg az űrnyuszi vadítóan zöld sugarai szivárványos örvényeket kavarnak. A szicíliai citrom és a grépfrút olajainak mediterrán hangulata jótékonyan hat ránk (most is), míg a liofilizált sárgarépapor (az űrnyuszik kedvenc csemegéje) egészséges ragyogást ad a bőrünknek. Ha nyitva tartjuk a szemünket, akkor talán még az egyik elrabolt bocit is meglelhetjük!  

Rainbows and Waterfalls – szappan

Színek, fények, szivárványok. Egyszer volt, hogy nem volt, volt egyszer három bölcs nő, valamikor a kilencvenes években, akik megénekelték, hogy vízesések után rohangálni nem érdemes (TLC, valaki?), de valljuk be: vízesések és szivárványok után is szeretünk kutatni (jól jönne az a kondér arany), hiszen olyan vidámak és színpompásak! A Rainbows and Waterfalls szappan nem csak bódítóan színes és ibolyásan illatos, hanem pompásan krémes, bőrpuhító mályvagyökér-főzettel és rizskorpával teli habot is rejt.

lushhusvet_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.