You are here: Home > Élet dolgai > Hogyan is lehetne tökéletes egy különleges Valentin-nap?

Hogyan is lehetne tökéletes egy különleges Valentin-nap?

Mivel lepjük meg azt a személyt, aki számunkra igazán fontos? Mivel kedveskedjünk neki? Ehhez hozok most néhány remek tippet!

Egy gyertyafényes vacsorával nem lehet tévedni

Főleg akkor nem, ha a Matild Palace csodás épületében randevúzunk Valentin-napon. A Spago Budapestben február 14-én minden a szerelmesek körül forog. A különleges 6 fogásos menüt úgy állították össze, hogy felkeltse a vendégekben rejlő szenvedélyt és az egymás iránti rajongást. Minden egyes fogással méltó módon ünnepelhetik meg szerelmüket a látogatók, a gasztrokalandot pedig különleges pezsgőkkel és koktélokkal kísérhetik. Az előételnek kínált fogások között megtalálható a homár carpaccio, a sült kacsamáj vagy a pácolt, pirított fürj. Főételként borjúszűz kerül a tányérokra ropogós brízzel, bresaolával, krémes feketegyökérrel és erdei gombákkal karöltve. A desszertként fekete szeder sorbet és passiógyümölcs-joghurt desszert is a tányérokra kerül, fahéj-granolával, egy különleges “törékeny szívben”.

Csillagnézés, koktélozás édes kettesben

A Valentin-nap estéjét Budapest egyik legszebb kilátásával rendelkező rooftop bárjában is teljessé tehetitek. A Matild Palace The Duchess titkos italkönyvtára különlegességgel is készül erre az estére, hiszen a vendégek a kifejezetten erre az alkalomra készült Amore és Giostra koktélokat is kipróbálhatják.                    

                 Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest - LUX BUDLC                                     

Fenntartható, egészséges és mutatós ajándék

Ez a Waterdrop. A Valentin-nap rózsaszín hangulatát a Waterdrop egy elegáns rózsaszín-lila színátmenetes matt üvegkulaccsal ragadja meg, hozzá az állandó kínálatban töretlen népszerűségnek örvendő LOVE Microdrinket ajánlja, amelyben igazi vitaminbombák, a gránátalma, a goji és az acerola hármasa alkot tökéletes ízharmóniát. Aktív kikapcsolódást kedvelőknek a kényelmes fogantyúval ellátott funkcionális termoszt ajánlja, amely eperszínben, neon pinkben, és visszafogottabb matt fehér, fekete és drapp színekben elérhető. Az italkockák közül pedig a Microlyte Berryt, amely 4-féle elektrolittal és 9-féle vitaminnal támogatja a fejlődést és gyors regenerációt.

Valentines Bottle - Max Manavi-Huber - 002_v

Mondd el egy igazán szerelmetes illattal!

Ha szeretteink messze is vannak tőlünk, egy finom illattal közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz! Nem számít a távolság, a lényeg az, hogy ne feledkezzünk meg sem egymásról, sem azokról az emlékekről, amiket együtt éltünk át. Az Avon Lov U Connected parfüm ezeket a közös pillanatokat idézi fel és általuk hoz közelebb bennünket egymáshoz. Az AVON a Lov U Connected az igazán fontos kapcsolatokat ünnepli, legyen szó egy régi barátságról, testvéri szeretetről, vagy akár a nagybetűs szerelemről. A mandarin, a romantikus, 100%-ban természetes rózsakivonat és a tartós szantálfa keveredik ebben a kirobbanó illatban.

 

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.