You are here: Home > Termékekről > Waterdrop – izgalmas nyári ízek a kulacsunkban

Waterdrop – izgalmas nyári ízek a kulacsunkban

A Waterdrop rendszere jött, látott és győzött nálam. Egyértelműen többet iszom, ha úgy ülök le dolgozni, hogy a igényesen kidolgozott, kedves, hangulatos mintákkal megszórt Waterdrop kulacsot is magammal viszem és egy-egy cikk, sajtóanyag vagy végre megválaszolt levél után elégedetten húzok belőle egy-egy lágyan gyümölcsízű slukkot.

A Waterdrop nagyon ügyesen építi a termékportfólióját, amiben már minden igényt kielégítenek nem csak a kiegészítők, a kulacsok, a vízszűrős kancsók, hanem a microdrinkek kapcsán is. A microdrinkek összetétele, magas minősége, beltartalma mellett a szezonalitás is megjelenik. Már tavaly, a zseniális teákkal jó irányt vettek, idén nyáron meg megérkeztek az ice tea kockácskák, amelyek valódi nyárélményt varázsoltak a kulacsainkba és most itt a KOKO-PIÑA microdrink, amely már egy egészen mást szint, hiszen önmagában is kitűnő, de moktélok, sőt koktélok alapja is lehet a valódi kókusz és ananász felhasználásával készült microdrink, amely szezonálisan érhető.

Idilli nyári hangulat - Waterdrop

Idilli nyári hangulat – Waterdrop

A microdrink mini dobókockái nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges ízfokozót, vegánok, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába biztonságosan beilleszthetőek, cserében az édes kókusz és a zamatos ananász ízharmóniája mellett az ital értékes antioxidánsokat és vitaminokat is tartogat számunkra.

A fiatal kókuszdióból nyert folyadék nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, elektrolitokat, enzimeket és aminosavakat. Kiváló kálium-, magnézium-, foszfor- és kalciumforrás, valamint B1- és B6-vitamin. Könnyen emészthető, és rendkívül alacsony zsírtartalommal rendelkezik.

Ahogy a folyadékpótlás kiemelt szerepet kap jó közérzetünk megőrzése érdekében, egyre többen figyelnek fel a műanyag palackok értelmetlen felhalmozódására és környezetkárosító hatására. Így a kulacsok lassan mindennapos kiegészítőkké válnak. A Waterdrop minden új ízkombinációjához egyedi hő- és karcálló boroszilikát üveg- vagy rozsdamentes nemesacél kulacsot tervez. A letisztult formavilágú kulacsok BPA-mentesek és mosogatógépben is tisztíthatók.

A korlátozott ideig elérhető KOKO-PIÑA Microdrinkhez nyári hangulatú boroszilikát üvegkulacs mellett legyező és strandtörülköző is elérhető.

Glass Bottle Set -600ml - Koko Pina -Standing -Studio

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.