You are here: Home > Fesztivál, Folyékony, de nem kenyér > Bar Show 2023 – koktélozzunk!

Bar Show 2023 – koktélozzunk!

Mindig csodáltam, ahogy az amerikai filmekben jó és rossz hírre, fáradtságra, munka után és vacsora előtt pont jól jött egy spirit vagy egy koktél. A húszas éveimben a hétvégi kiruccanásokhoz igazított alkoholfogyasztásom már a koktélok irányába nyitott, de mostanában jöttem rá az alkoholban rejlő azon szépségre, amit gyerekként már bármelyik Columbo epizódban megtapasztalhattam.

A bárkultúra Magyarországon az utóbbi években forradalmi fejlődésen ment keresztül, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a szakma legjavát felvonultató Bar Show, amely idén már ötödik alkalommal enged betekintést ebbe a szépséges és gazdag világba.

Bar Show 2023

Bar Show 2023

Az idei Bar Show új helyszínen lelt otthonra, most, május 21-én a Millenárisra kell minden spirit- és koktélrajongónak elzarándokolnia. A gasztronómiai eseményeknek rendszeresen otthont adó helyszínen több tucat standnál kóstolhatunk, hiszen a világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra a prémium italok, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek a standokon. A változatos italfajták között megtalálhatóak a whisky mellett a rumok, ginek, vodkák, tequilák, cognacok és más francia párlatok is.

Bar Show 2023

Bar Show 2023

Szurkoljunk a versenyzőknek!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is megtudhatjuk, melyik lett 2023-ban a Legjobb Bár és ki lett az idei évben a Legjobb Bártender.

Belépőjegyet 2023. május 14. 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet vásárolni. Elképzelhető, hogy a helyszínen még lesz jegyértékesítés, de azzal számoljon mindenki, hogy itt a belépőjegy ára már emelt díjas lesz.

Időpont: 2023. május 21. vasárnap (13:00-20:00)

Helyszín: Millenáris B csarnok, 1024 Bp. Kis Rókus u. 16-20. (Bejárat a C épületből)

Jegyár: 6000 Ft – elővételben, 2023. május 14-ig

Belépőjegy tartalma: 4 db 500 Ft értékű italkupon és egy kiállítói térkép programmal, amelyeket a helyszínen, belépést követően kapnak kézhez a látogatók. Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni, 500 Ft-os darabáron.

Bar Show 2023

Bar Show 2023

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.