Megújult a Barista Creations Flavoured kávékapszula-kollekció
A kávé mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Soha nem a vélt vagy valós élénkítő hatása miatt fogyasztottam, hanem az ízélmény volt az, ami arra sarkallt, hogy újabb és újabb blendekből, single origin kávékból készítessek vagy készítsek magamnak kávékat, kávés italokat. A kávé a mai napig örömforrás, egy ajándék a mindennapjaim során, amelytől biztos, hogy jobban érzem magam. A Nespresso kávé között megtalálható, ízesített kapszulák ehhez az örömteli léthez tudnak még hozzátenni.
Az ízesített kávékból szinte mindig tejes ital születik nálam, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. A majdnem desszertélményt hordozó kávékhoz egyszerűen jól jön a lágyítás, a tej vagy növényi ital lágyságot, édességet, extra aromákat csempész az italba, a hab pedig plusz textúrával is gazdagítja azt.
Nem véletlen, hogy a Nespresso úgy alkotta meg az új Barista Creations kapszulákat, hogy tökéletes tejeskávékat készíthessünk belőlük. A megújult Barista Creations Flavoured kávékapszula-kollekciót, mely a pörkölt mogyoró, a krémes csokoládé, a bársonyos vanília és az aranyló karamell ízével édesíti meg a hétköznapokat.
A Nespresso kínálatában régóta megtalálhatóak – sokunk örömére – a desztillálás során nyert, természetes aromákkal ízesített kávékapszulák. Pont 10 éve, 2013-ban került forgalomba nálunk a vanília, a karamell és az étcsokoládé ízesítésű kapszula, amelyek azóta több körös ráncfelvarrásban részesültek, hogy az ízlésünknek még inkább megfeleljen az, amit az alumínium kapszula rejt. Az induló triumvirátus azóta sokszor és sokszorosan bővült, a szezonális ízek és a karácsony elmaradhatatlan csodakapszulái már számtalan boldog kávéélménnyel ajándékozták meg a magyar fogyasztókat.
Most újabb finomhangolás történt és a kezdeti hármas mellé – Vertuo fronton is – csatlakozott a pörkölt mogyorós ízvilágú Nespresso kapszula is, amely az állandó kínálat részét képezi mostantól.
A tejjel készített kávés italok világán túl, a növényi italokkal készített kávék területére is koncentrál a Nespresso, kapszulái ezekkel az alapanyagokkal is gazdag, izgalmas italokká nemesednek. A növényi italok közül javasolt jó minőségű, barista jelzésű szója- vagy zabitalt választani, mert ezek gyönyörűen habosodnak, magas a fehérjetartalmuk, és a kávé aromáit is hagyják megfelelően érvényesülni.
A Nespresso oldalán rengeteg receptjavaslat elérhető, amelyeket – a tökéletes arányokat kikísérletezve – a svájci központ szakértői állítottak össze.
A latin-amerikai és afrikai Arabica kávékból készült blendek ízesítése remekül sikerült, harmonikus, teljes ízek születtek, amelyekben az extra aromákon pont annyi hangsúly van, amennyi szükséges.