You are here: Home > Termékekről > Vegyszermentes tisztaság – szemétmentes takarítás – magyar növényi alapanyagok

Vegyszermentes tisztaság – szemétmentes takarítás – magyar növényi alapanyagok

A Cleanne mindazt tudja, amire régóta vágyom. Már a Nők érkeztekkor bevezettem egy csomó önkorlátozó szabályt, ami mind azt a célt szolgálta, hogy minél kevesebb vegyszerrel találkozzanak. A német cégek már 20 éve egészen jó alternatív megoldásokat kínáltak, de azért messze nem volt teljes a paletta. Ugyanezen elvek mentén szigorítottam a bejövő tisztítószereken Cucuka kapcsán, bár ő nagy ketreclakó volt, de ha épp kint tengette az idejét és rágta a töltőket, akkor is ügyeltem rá, hogy ne találkozzon olyan tisztítószer maradványokkal, amelyek rá nézvést ártalmasak lennének. A helyzet Boyhossal fokozódott, ő – Yolán színre lépéséig – kifejezetten kinti nyuszi volt, Yolánnal meg tényleg szintet léptünk, mert ő mindig mindenütt ott van és mindenbe bele is dugja a hegyes fekete kis orrát.

clini1_v

A Cleanne azonban nem csak a vegyszermentességet hozza el, hanem magyar növényi alapanyagokat ad cserébe (még kisebb karbonlábnyom, ha nem Timbuktuból utazik a szupertitkos, szuperzsíroldó szupernövény) és a flakonokra is megvan a gondja. Ugyanis rájöttek arra, hogy ha a környezettudatos vásárlók jó fejek és a szelektívben landol a kimosott flakon, akkor is elveszett, nem jut vissza hozzájuk, azaz újabbak gyártására kell pazarolni az egyre fogyatkozó erőforrásainkat. Ha viszont a vásárlók visszaviszik az „újraflakonokat”, akkor azokat – rendeltetésüknek megfelelően – újra tudják tölteni a termékeikkel és minden szépen, plusz flakonképződés nélkül megy tovább a maga útján.

A Cleanne flakonjait az EcoFamily üzletekben lehet leadni, országosan 54 üzletükben lehet ezeket visszaküldeni a feladónak.

Vagy ebben a formában tudjátok visszajuttatni:

clini2_v

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.