You are here: Home > Termékekről > Nézzünk valamit! – avagy az esti családi tévézések végre megoldásra leltek

Nézzünk valamit! – avagy az esti családi tévézések végre megoldásra leltek

Mióta elmúlt a póni-korszak néha kicsit tanácstalanokká válunk az esti filmnézések alkalmával. A férjem imádja a világot megmentő akciófilmekért, amelyeken nagyon viccesen izgul, holott a legtöbb forgatókönyvét a kutyával meg tudnám iratni, de őt valamiért ez kapcsolja ki egy hosszú munkanap végén, így nem vitatkozom az ízlésével. Anna szintén kedveli a könnyed filmeket, ő a tini romkomokra utazik, feltéve, ha megfelelő hangulatban van. Zsófi a klasszikus romkomokat és családi filmeket szereti, de vannak evős sorozatai, amelyeket kifejezetten a vacsorához tartogat. Én a nyomozós, kicsit gondolkodós filmekben és sorozatokban lelem kedvem, meg a fantasy filmekben, amelyeket rajtam kívül senki sem kedvel. És vannak esték, amikor közösen szeretnénk tévézni.

Ilyenkor megy a „harc”, hogy épp kinek az ízlése kerekedjen felül a többiekén, ki az, aki valóban filmnézésre vágyik, ki az, aki csak egy könnyen követhető háttérzajra, és van olyan is, amikor egyszerűen azért nem bírunk választani, mert túl nagy a választék.

Erre a gordiuszi csomóra talált ideális megoldást a Netflix a Nézzünk valamit funkcióval, amely segít meghozni ezt a sokszor meghozhatatlannak tűnő döntést és a Nézzünk valamit gomb segítségével – a korábbi döntéseink alapján – felajánl számunkra egy olyan filmet vagy sorozatot, amely esélyesen kedvünkre való lehet. Ha pedig mellényúlt volna az algoritmus, semmi gond, az Inkább mást nézek opcióval további munkára sarkallhatjuk a funkciót, hogy közösen valóban ráleljünk az üdítő megfejtésre.

A Nézzünk valamit funkciót többféleképpen is elérhetjük a tévén, egyrészt megtalálni a profilnevem alatt, a Netflix honlap tizedik sorában, illetve a navigációs menüben a képernyő bal oldalán.

netflix_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.