You are here: Home > Termékekről > A legnagyobb kedvencek újratöltve és egy igazi újdonság várja a chocoMe rajongóit

A legnagyobb kedvencek újratöltve és egy igazi újdonság várja a chocoMe rajongóit

Gábor soha nem pihen. Akkor sem, amikor az egész világ takarodót fúj és a csokoládé pont annyira sínyli meg ezt az utazásmentes, visszafogott életmódot, mint a vendéglátás egésze. Gábor ilyenkor is tervez és dolgozik, amelynek édes eredményeit most tesztelhettük.

A számtalan nemzetközi díjjal büszkélkedő, egyedi technológiával készített, prémium termékeiről ismert chocoMe portfóliója idén tavasszal kicsit felfrissítette választékát, összehozva a legnagyobb kedvenceket egy-egy dobozba, hogy mindenki megtalálja a számításait, és megalkotva az ananászos mangó lekvárt, amiről mindenki álmodik, még ha nem is tud róla.

A Petit 21 válogatás ízhármasában a málnatöltelékes étcsokoládé lapokat, mangótöltelékes étcsokoládé lapokat, és Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel gazdagított tejcsokoládé lapokat.

Újdonság a Voilé 3 válogatás is, amelyben megtalálható az étcsokoládéba mártott fahéjas-szegfűszeges kandírozott spanyol narancshéj, az étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér és az étcsokoládéba mártott mangó szeletek.

És ott van még az ananászos mangólekvár, amiről csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni és érdemes titkos helyen tárolni.

chocometavasz_v

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.