You are here: Home > Termékekről > Utazzunk szemüvegben!

Utazzunk szemüvegben!

Aki ismer, tudja, hatalmas szemüvegkeret-fanok vagyunk. Anna a simulékonyabb példányokat kedveli, én a kicsit harsányabb, de nem öncélú, hanem a személyiségemmel összhangban lévő modellekben találom meg a számításaimat.

Természetesen alap a magas minőség, a szemünk mindennél többet ér, de a minőségi lencse mellett a kialakítás, az anyagok, illetve a mögöttes tartalom is fontos. Éppen ezért kedvelem a Nők korosztályának egyik szószólóját, Millie Bobby Brown-t, aki meglepően érett gondolatait képes úgy közvetíteni a saját nemzedékének, hogy közben a korábbi generációkhoz is tud szólni.

Millie előző kollekciójának is volt egy jól felépített, erős vezérfonala, amely most is megtalálható a Vogue-gal közös #MBBDiaries kapszulakollekcióban, amíg tavaly a motivációs üzenetek jelentették az ívet, most a Millie-t inspiráló városok azok, amelyek jelentéstartalommal töltik meg a kereteket.

MARBELLA MBB x VOGUE EYEWEAR (5)_v

A négy – Marbella, New York, London és Los Angeles ihlette – meglehetősen markáns külsővel rendelkező keretből könnyű és nehéz is csemegézni: egyrészt naná, hogy találni benne számunkra is ideális darabokat, és naná, hogy nem egy ilyennel hoz össze a sors (Hogy válasszunk?!). 

MBB X Vogue mostani kollekciójának keretei közül számomra a Marbella a legvonzóbb, a laza nyári hangulathoz illő színekben választható darabból többet is el tudnék képzelni, mondjuk a fukszia színűt és a kéket.

A L.A. keret igazi klasszikus, úgy repít vissza gyerekkorom nagy nyomozós sorozataihoz, mint a villám, mégsem poros, nagyon is friss, pont annyit őrizve meg az eredeti vonalvezetésből, ami a retro esetében egészséges. A New York ihlette keret modellje nyugodtan lehetett volna Audrey Hepburn is, szinte látom rajta ezt a furcsa, izgalmas, ügyesen letisztult keretet. A londoni inspiráció pedig hozza azt a játékosságot, amit az előző kollekcióban megszerettem, ebben a furcsa, de nagyon jól hordható darabban minden ott van, amiért szeretni lehet.

MBB x VOGUE EYEWEAR_LONDON florence by mills (2) (1)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.