You are here: Home > Termékekről > Esszenciális olajok: egészséges fejbőr és ápolt haj

Esszenciális olajok: egészséges fejbőr és ápolt haj

A minőségi hajápoláshoz évezredek óta elengedhetetlenek az esszenciális olajak. Nem véletlen, hogy a mai napig fontos szerepük van, a modern kor okozta hajproblémákkal is sikeresen felveszik a harcot.

Miért is szeretjük az esszenciális olajakat?

Mert könnyedén bejutnak a hajszálak mélyebb rétegeibe, hosszan és egyenletesen hidratálják a hajat, jótékonyan hatnak a fejbőrre (tisztítják, nyugtatják és hidratálják), felpezsdítik a fejbőr vérkeringését (hajhullás esetén is hatékonyan segítik annak minimalizálását és serkentik hajnövekedést). Fényessé és illatossá teszik a hajat.

Ezekről a pozitív tulajdonságokról kár lenne lemondani, ezért alkotta meg a Head&Shoulders a Supreme sorozatot, amely egy növényi olajakat tartalmazó hajápoló termékcsalád. a termékekben megtalálhatjuk a legnagyobb kedvenceket, az argán olaj, a kókuszolaj, a mandulaolaj , olíva olaj és avokádóolaj mind azon dolgoznak, hogy a fejbőrünk ne csak korpamentes, hanem hidratált, egészséges legyen.

Az egészséges fejbőr hámrétege háromhetente, havonta cserélődik, az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről. Ez a kis mértékű hámlás természetes, és normális esetben ez a folyamat észrevehetetlen. Korpásodásról akkor beszélünk, ha a fejbőr hámcseréje valamely okból felgyorsul, és a leváló apró bőrdarabkák feltűnővé válnak.

De korpából sem egy van ám! Zsíros, illetve száraz korpát különböztethetünk meg. A szárazság, viszketés vagy irritáció a fejbőr egészségének egyensúlyvesztését jelzi, ami hatással lehet a haj növekedésére is, vékonyabb, erőtlenebb, sérült hajszálakat eredményezhet. Hátterében számos ok állhat; száraz bőr, bőrirritáció vagy -gyulladás, seborrheás dermatitis, allergiás reakciók, pikkelysömör, ekcéma vagy a fejbőrön élő speciális gombafajok megjelenése.

Az új Head&Shoulders Supreme antioxidánsokból bőrápolásból már ismert összetevőkből áll: a korpásodás elleni pirokton-olamin gombaölő összetevő, a hajápoló hatóanyagok és a hozzáadott olajok együttese eltávolítja a fejbőrön található korpapelyhek akár 100%-át. A Supreme formulája mélyen a fejbőrbe hatol, megnyugtatja a bőrt, és helyreállítja annak egészséges egyensúlyát, valamint hatékonyan kezeli a viszketést, a szárazságot és a hámlást, táplált, hidratált hajat eredményez.

h&s

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.