You are here: Home > Termékekről > Nemzetközi díjeső: taroltak az Ilcsi kozmetikumok

Nemzetközi díjeső: taroltak az Ilcsi kozmetikumok

Ilcsit pontosabban Ilcsi nénit senkinek se kell bemutatni, még én is élénken emlékszem gyerekkoromból arra, ahogy kedvesen, lelkesen és közérthetően mesél a kozmetikumairól, a bennük rejlő füvek erejéről. Az út, amit megtett 1958 óta az Ilcsi natúrkozmetikum család igazán dicséretes, megőrizte hitelességét, képes volt fejlődni és ma már nem az egykori hiánygazdálkodás egy szerencsés termékét látjuk benne, hanem egy világszínvonalú brandet.

Ezt erősítette meg a mostani díjeső is, hiszen az Ilcsi natúrkozmetikumok öt díjat is bezsebeltek a világ legjelentősebb, természetes, etikus és fenntartható kozmetikai brandjeinek megmérettetésén, a The Beauty Shortlist & Wellbeing Awards-on.

A teljes mértékben független, tizenegy éve útjára indított megmérettetés 2017-ben vált nemzetközivé. Mára már 39 ország termékei vesznek részt a tesztelésen. Az idei fordulóban az Ilcsi korábbi sikerei mellett további három készítményét is díjazták: nyert a természetes eredetű, innovatív hatóanyagokkal felturbózott Rózsaszirom Booster Arcápoló, a pektinben gazdag, különleges vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező virágból kivont Rózsa Zselé, valamint a Buda környéki erdőkben, vadon szedett alapanyagokból készülő 7 Gyógyfüves Pakolás egyaránt a The Beauty Shortlist Awards 2021, Editor’s Choice kategóriában kapott elismerést.

Ilcsi_7_gyogyfuves_pakolas

Az önálló kategóriában elnyert díj ismételten a probiotikum hatóanyagok rendkívüli népszerűségét igazolta a kozmetikai iparban, mivel látványosan csökkentik a ráncok vonalait és elősegítik a bőr megújulási folyamatait. Az Ilcsi Probiotikumos Hidratálókrém Cosmos Natural minősített termékének különlegessége, hogy olyan bioösszetevők fokozzák hatását, mint a szőlőmagolaj, a ligetszépeolaj, a bodzavirág, a szeder vagy a tengeri alga.

Az Ilcsi díjnyertes termékei kivétel nélkül professzionális natúrkozmetikumok, azaz szakképzett kozmetikusok használják őket. Az ökotudatos szépségápolás, valamint az otthoni használat térnyerésével a vállalat teljes termékpalettáját elérhetővé tette a webshopjában. A márkára jellemző személyre szabottság és szakmaiság azonban továbbra is érvényre jut: az Ilcsim szolgáltatás keretében a vásárlók ingyenes tanácsadáson vehetnek részt, amelyre a járványhelyzetre való tekintettel online is lehetőségük van.

Ilcsi_Rozsaszirom Booster_02

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.