You are here: Home > Termékekről > Több mint egy névjegykártya

Több mint egy névjegykártya

A névjegykártyák ideje lejárt. Egyszerűen meghaladta a kor, nem elég az a pár infó, ami egy ilyen aprócska lapra ráfér. Helyette jött egymás bejelölése a közösségi médiumok felületein, ami szintén valamelyest tévút, főleg, ha üzleti partnerről van szól.

Valami személyes, de mégis az életutat, a megszerzett tapasztalatot megmutató, nem Születtem típusú cv-jellegű, színes, mutatós, friss kiadványra lenne szükség, amely sokoldalúan képes megmutatni mindazt, amik vagyunk és aminek látszani szeretnénk.

Erre kínál tökéletes megoldást Potyondi-Galasi Orsi, a Pure&Pastel fotósa, aki megtalálta azt a kifejezési formát, amelyben mindez teljesül. A Pure magazin jóval több egy sima cv-nél, messze más, mint egy karót nyelt Linkedin oldal, nem tartalmaz annyi felesleges infót, amellyel a személyes Facebook oldalunkon találhat a feltételezett partner és nem utolsó sorban szépen cizellálható.

Orsi biztosítja a tökéletes megjelenést, ami nem csak a fotókról visszamosolygó önmagunkban testesül meg, hanem az egész magazinban. A magazin kitűnő felület magánzóknak, vállalkozóknak, vállalkozásoknak, de nagyobb cégek, vállalatok esetében is formálható úgy, hogy valóban beteljesítse a neki szánt feladatot.

Orsit és a színes, mutatós, izgalmas alkotásait itt érhetitek el: Home | Pure & Pastel (pureandpastel.com)

“Ez egy olyan marketing lehetőség, ami több, mint egy fotó, érdekesebb, mint egy weboldal és nem “csupán” egy cikk. Mind-mind nagyon értékes külön-külön is, de egyben még ütősebb, mert magában hordozza a saját történetedet és szolgáltatásodat, plusz vizuálisan is meg van támogatva a saját képeiddel, ami így, egyben kifejezetten hatásos a mai online világban!”

patriciaszabo-pureme5_v

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.