You are here: Home > Termékekről > Számtalan lehetőséget rejt az új LG WING

Számtalan lehetőséget rejt az új LG WING

2020-ban már nem okoz meglepetést egy dupla képernyős telefon. Láttunk már ilyet, szinte minden mobiltelefont gyártó cégtől.

Az LG azonban túllépett ezen, a cég számára rengeteg változást hozott ez az év. A márka több telefonkategóriája is megszűnik idén, többek között búcsút inthetünk a G és V kategóriának. Cserébe kapunk két teljesen új sorozatot, amiknek az első termékeit már ismerjük is. Ez a két széria az Explorer Project és a Universal Line. Ez utóbbiba tartozik a már piacon lévő Velvet, amelynél – valljuk be  – a design volt legfontosabb.

 A most megjelenő, az Explorer Project termékcsoportba tartozó mobil viszont nem csak a külcsín miatt, hanem valami egészen másért lenyűgöző. Az LG WING ugyanis egy olyan telefon, amelynek oldalirányba kipöccinthető főképernyője van, és ez alatt találunk még egy másodlagos kijelzőt is.  A másodlagos kijelzőn egy időben nyithatunk meg más alkalmazásokat, illetve kiterjeszthetjük vele a főképernyő látványát, azaz – mondjuk egy videó esetében – a főképernyőn megnyitott alkalmazás megjelenítésének folytatása is lehet. Az előbb említett példa a személyes kedvencem. Szeretem videó nézés közben olvasgatni a kommenteket, vagy nézni az ajánlott videókat, de ezt mindig csak úgy tudtam eddig megoldani, ha kicsiben nézem a videót, és görgetek.

LG_WING_chat

Ez a telefon teljes megoldást nyújt az efféle gondjainkra, ugyanis a lenti picike kis képernyőn nyugodtan lapozgathatjuk a kommenteket, amíg a fenti nagyon fut a videó. Ez az egyik hasznosítása a másodlagos képernyőnek. De nem az egyetlen. A LG WING kameráihoz is befoghatjuk, ha a kamera használata közben elforgatjuk a nagy kijelzőt, akkor a telefon saját gimbalját is felfedezhetjük és a joystick-szerű gombokkal könnyedén irányíthatjuk a mesésen stabilizált képet. A gimbal funkcióban több beállítás is rejlik, amikkel könnyebben vehetünk fel bármilyen videót, eseményt. Természetesen, ha nem szeretnénk a második képernyőt használni, de kihajtva hagynánk, mert az eszközt így kényelmesebb fogni, akkor ez is lehetséges, elég, ha lezárjuk.

LG_WING_gimbal

Az LG WING első ránézésre is lenyűgöző, rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik és rengeteg mindenre használható. Az már csak hab a tortán, hogy meseszép.

LG-WING-01(Hildebrand Anna)

 

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.