You are here: Home > Termékekről > Virágba borultan várjuk a telet – megérkezett Christian Lacroix és a Desigual 2020-as őszi/téli kollekciója

Virágba borultan várjuk a telet – megérkezett Christian Lacroix és a Desigual 2020-as őszi/téli kollekciója

Hol is van mostanában az igazi Monsier Christian Lacroix? 

A francia mester Desiguallal közös 2020-as őszi/téli kollekcióját a “Lacroix-i” modellek három generációján keresztül figyelhetjük, és szerethetünk bele minden egyes darabba végérvényesen. A város és a benne feloldódó divat együttese elképesztően vonzó, ha ilyen a tél, akkor nyugodtan jöhet, ezekkel a meleg, elegáns, virágos holmikkal öröm várni.

A fotós, Txema Yeste Anh Duongot, Vlada Roslyakovát és Nyarach Abouchot örökíti meg, ahogy Monsieur Christian Lacroix után kutatnak, a 2020-as őszi/téli kollekció darabjait viselve – és a Desigual-lal együttműködve.

Desigual_Lacroix_F04_2015_H

A real dealt keresték?

Meg is lett: Ő maga az. A Desigual megoldja a divatipar egyik nagy rejtélyét. Monsieur Christian Lacroix, aki 2009-ben elhagyta a nevét viselő céget, az ünnepelt francia tervező most az operának, a színháznak és a mediterrán Desigual márkának szenteli idejét. Ez a kapcsolat, már kilenc éves múltra tekint vissza. “Csaknem tíz évvel ezelőtt első látásra beleszerettem ebbe a társaságba, mivel atipikus módon mindenki számára készítettek ruhákat, olyan inspirációkkal, témákkal és gyökerekkel, amelyek hasonlóak voltak az enyémekhez, valamint a színek, a minták és a patchwork iránti közös szenvedély miatt, amelyek az én munkámat is mindig végigkísérték. Ahogy azt mindig hangsúlyozom, a Desigual darabok megteremtése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet. Ismerős szókincs, de olyan nyelv, amelyet meg kell tanulni és a lehető leggyakrabban gyakorolni; az ötletek és a megérzések napi szintű eszmecserét igényelnek a csapattal.”

A virágok hatalma

Ahogy azt már érezni, a virágok erőre kapnak, a flamand tulipánok már behajtották lágy szirmos fejüket a divatba, ott vannak mindenütt, és velük együtt a rét virágpompája is átköltözött az anyagokra. A meleg, narancssárgás tónusokban tartott buja növények melengetik a lelket, számtalan módon és formában próbálják ellensúlyozni a tél hideg szürkeségét. Lacroix gazdag kollekcióval ünnepli a színpompás kényelmet.   

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.