You are here: Home > Termékekről > Ray-Ban Everglasses – stílusos védelem a szemnek

Ray-Ban Everglasses – stílusos védelem a szemnek

Már egy ideje tudjuk, hogy a számítógépes munkához is elengedhetetlen a szemünk védelme. A 486-os gépek idejében még a monitorra tehető sötétítőkkel, szűrőkkel oldottuk meg – többé-kevésbé – a dolgot, aztán jöttek a jobb monitorok, amelyek legalább már nem vibráltak, sorra születtek a megoldások, mind a kijelző, mind az emberi szem oldalán.

A monitor sugárzásától védő szemüvegek piacára lép most be a Ray-Ban, elhozva a maga időtlen stílusát, felülírva a kizárólag funkcionális szemüvegkeretek és ég tudja milyen lencsék korát, divatos kiegészítővel oldja meg a szemünk védelmét (ahogy eddig is tette), olyan darabbal, amiben az ember nem szégyenében bujdokol el a monitor mögött, hanem büszkén feszít, mert azért egy Ray-Ban az egy Ray-Ban.

A most megjelenő Everglasses sorozat darabjai három Ray-Ban lencsetípust ötvöznek: az Evolve fotokromatikus lencséket, az átlátszó lencséket és a kékfény-szűrővel ellátott lencséket.

Az Evolve lencsék reagálnak a fényre, és automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, emellett UV400-védelmük óv a káros sugárzástól. Az átlátszó lencsék nem sötétednek el a napfény hatására, de Ray-Ban-től megszokott stílusban hozzák magukkal a divatos megjelenést és persze UV-védelmet is nyújtanak. Mindkét lencsetípus elérhető kékfény-szűrővel, ezek a modellek tökéletesek azok számára, akik huzamosabb ideig tartózkodnak képernyő előtt.

Az új Everglasses sorozat széles választékában mindenki megtalálja a számára ideális modelleket. Az Aviator, a Wayfarer és a Square keretek elérhetőek Evolve lencsékkel, míg az átlátszó lencsék megtalálhatóak a Boyfriend, az RB4300, az RB4068 és a Justin modellekben. A kékfény-szűrős Evolve lencsék elérhetőek a State Street, Round, Frank, Olympian és Balorama stílusokkal, a kékfény-szűrős átlátszó lencsék pedig megtalálhatóak a Clubmaster, New Wayfarer, Octagon, Hexagonal, Aviator II, Jackie Ohh, Predator 2, Erika és a Daddy-O modelleknél.

A Ray-Ban számára a stílus és a kötelesség mindig elválaszthatatlan marad. Az Everglasses termékkategória ezt hangsúlyozza minden generációnak azzal, hogy a kortárs trendekhez alkalmazkodik, de mégis hű marad az ikonikus darabokhoz.

0RB2186__1292BL (1)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.