You are here: Home > Termékekről > Merész napszemüvegek a Z generációnak – Millie Bobby Brown x Vogue Eyewear

Merész napszemüvegek a Z generációnak – Millie Bobby Brown x Vogue Eyewear

Szögezzük le, hogy napszemüveg-függő vagyok. Azt is szögezzük le, hogy nagyon kedvelem Millie Bobby Brownt. Innentől kezdve érthető, hogy miért jöttem azonnal lázba, mikor kiderült, hogy Millie kapszulakollekciót készít a Vogue-gal. 

A nőért csak rajongani lehet, ahogy ezt teszik is bőven a világon. Imádom a stílusát, nagyon tetszik a haja, bejönnek a szemüvegei, és a ruhái. Ebbe a világba engedett most belépni a Vouge, amelynek köszönhetően – ha nem is túrhattam fel Millie egész budoárját, nem próbálhattam fel mindenét, de – legalább a szemüvegeire lecsaphatok. 

millie2

Azonban amikor megjelentek a szemüvegek, és kijöttek az első fotók, nagyon csalódott voltam, egyáltalán nem ilyennek képzeltem őket, nem olyanok voltak, mint amire számítottam. Egyik sem tetszett igazán, az összesnél azt éreztem, hogy ezek túl extrák ahhoz, hogy nekem is jól álljanak. Nagyon sajnáltam, hogy nincs valami egyszerűbb, mert az viszont nagyon tetszett, hogy az összes keretnek a szára, szívecskében végződik, és mindegyiken van valamilyen aranyos motiváló üzenet Mills-től. 

Így hát nem rendeltem magamnak a szemüvegekből, hiszen Millie motivációs üzenete még nem elég ahhoz, hogy megvegyek egy napszemüveget. Később – amikor lehetőségem nyílt élőben is megnézni őket – kiderült, hogy tévedtem. A látszat csalt, és egyszerre csak értelmet nyertek ezek a merész darabok, amelyek pont annyira különlegesek, hogy bármilyen ruhát feldobjanak. Amennyire féltem tőlük online, annyira bejöttek élőben. A szemüveghez pedig nem is akármilyen tok jár, a mutatós darabot akár a nyakunkba akaszthatjuk, ezzel is dobva azon a bizonyos szetten. Nem hittem volna, hogy valami ennyire meglephet, ezentúl bátrabb leszek, és nem riadok vissza attól, ha valami első ránézésre túl merész.

Teljes Millie-szerelésben: Stranger Things-hez méltó ing, MBB x Vouge Eyewear "Smile more"

Teljes Millie-szerelésben: Stranger Things-hez méltó ing, MBB x Vouge Eyewear “Smile more” szemüveg

(Írta: Hildebrand Celina Anna)

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.