You are here: Home > Édes élet, Termékekről > A Karácsony már közelít: itt vannak a chocoMe őszi-téli újdonságai!

A Karácsony már közelít: itt vannak a chocoMe őszi-téli újdonságai!

A nyár legnagyobb siratása közben is tudjuk a szívünk mélyén, hogy milyen jó is lesz nekünk az őszi-téli zegernyében, amikor egy puha takaróba burkolva azon elmélkedünk, hogy mivel is kényeztessük magunkat.

Már csak egy kandalló kéne a tökéletes összhatáshoz. :)

Már csak egy kandalló kéne a tökéletes összhatáshoz. :)

A megszokott válaszok mellé a ChocoMe rögvest hat új lehetőséget is kínál az elkövetkező szezon énidejének eltöltéséhez. A cégtől megszokott innováció, magas minőség, precíz tervezés és kivitelezés alól az új termékek sem jelentenek kivételt, minden egyes tétel egyként hirdeti Mészáros Gábor profizmusát.

Az új szezon új termékcsaládot is tartogat, most érkezik a chocoMe Petit 21, amely egyedi gyártási technológiája révén nem csak nálunk tekinthető újdonságnak, hanem nemzetközi szinten is kuriózum.

A petit four-ra asszimilálók adott esetben jó helyen keresgélnek, a 21 töltött falatka ugyanis jó lezárása lehet egy kellemes étkezésnek, ha nem is egyszerre. A nagy elődöknél már sikerrel szerepelt forma ezúttal még kecsesebbé vált. A három változatban olyan ízek lelnek egymásra, mint a yuzu és a karamell, amelyhez még társul az alap étcsokoládé gazdag aromája is. A karamell marad a társa a második lapocskába álmodott tölteléknek is, ahol a passiógyümölcs, más néven maracuja partnereként mutatkozik meg. Ebben az ízkombinációban azonban nem csak a karamell, a gyümölcs és a csokoládé jut szerephez, hanem a szezámmag is, amely nagyon bensőséges kapcsolatot ápol már régóta a karamellel, és amely meglepően jó harmóniát ad a gyümölcsös karakterrel is. A citrusos, az áthatóan gyümölcsös felhangokban gazdag duó mellett, a chocoMe Petit 21 harmadik tagja a tejcsokoládéval kínált Piemonte-i mogyoró praliné, amelyhez Etióp Harrar társul. A gazdag, krémes hármas esetében nincsenek kérdések, az ég is egymásnak teremtette őket.

A Ruby nemzetközi sikere a chocoMe-t sem hagyta hidegen, a ruby kakaóbabból készített csokoládé a Raffinée termékcsaládba jelenik meg, ahol rögtön az egyik régi nagy kedvenc kap rubinszín kabátot: a szicíliai mandula kápráztat el minket rózsaszínbe drazsírozva.

A Raffinée család nem csak a rubinvörösbe öltöztetett mandulával bővül, hanem egy válogatással is, a Raffinée 4-ben a legújabb családtag mellett a korábbi partnerek szintén megjelennek, a drazsírozott választékból mutatva egy tejcsokoládés, egy fehér csokoládés és egy szőke csokoládés változatot is.

Az utolsó tétel pedig az általunk legjobban várt, a gyerekkorom karácsonyait idéző Voilé, amely a korábbi citrusos ízek után, mostantól aszalt mangós változatban is kapható. A gyümölcs nem csupán aszalt állapotában kerül bevonásra, hanem az intenzív ízélmény érdekében a feldolgozás során extra mangó juice-be is beáztatják, majd ezt a telt, gyümölcsös aromát egy 70%-os étcsokoládé korpuszba zárják.

Én mondom, van miért várni a hűs őszi-téli napokat!

Tags: , , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.