You are here: Home > Termékekről > A megkerülhetetlen felmosás

A megkerülhetetlen felmosás

Ha vannak feladatok, amit szívesen kiadnék egy jótündér keresztanyának, az biztos, hogy a takarítás közte lenne. Nagyon szeretem a rendet, szükségem van arra, hogy a dolguk a helyükön várjanak rám, de a takarításra, rendrakásra szánt időt már nem mindig adom könnyedén. Pontosabban a rendrakás még csak-csak elmegy, ilyenkor magamban is helyre teszem a dolgokat, de a porszívó húzogatása, az elektromos eszközös által bevonzott por törölgetése, valamint a szobanyúl elhagyott bundájának összegereblyézése már nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Valamint felmosni se szeretek.

De a múlt héten a kezembe került egy eszköz, amely az utolsó mondatomat múltidőbe kényszeríti. A Philips által életre hívott Aqua Trio Pro masina használata ugyanis szórakoztat. Az Aqua Trio Pro meghatározása igen nehéz, leginkább az a rácsodálkozás jellemez engem és az eszközt: hogy olyan termékkel van dolgom, amit nem az igény szült, megelőzte a korát, s egyszerűen létrejött, hogy nekünk jobb legyen. Ő a parketták, padlók és háziasszonyok tündérkeresztanyja.philips-fc708801-9Az Aqua Trio Pro ugyanis olyan kívánságot teljesít, ami még fel sem merült bennünk, de ahogy az eszköz az életünkbe lép, rögvest látjuk a létjogosultságát. Az Aqua Trio Pro túlmutat az általánosan ismert és használt eszközök terén, legalábbis az én esetemben mindenképp.

Számomra ugyanis újdonságot jelent, hogy a felmosást nem kell egy teljes körű porszívózással kezdenem, hogy a Nők által elszórt morzsák, a nyúl jóvoltából hátrahagyott szőrszálak ne a vizes mopra ragadva tekergőzzenek a nedves parketten, absztrakt mintákat hátrahagyva a padlón és a kövezeten.

Az Aqua Trio Pro ebben hatalmas segítség, egy átlagosan tisztán tartott lakásban ugyanis ennek az eszköznek a segítségével anélkül moshatok fel, hogy előtte felszívtam volna a felmosásra váró felületet. Másrészt a kényes és a mikro- és nagyobb sérülések után a vízre felettébb rosszul reagáló laminált parketta is boldog (a tulajdonosa nem különben), hogy a felmosás a lehető legkevesebb vízzel történik, úgy, hogy a felmosó eszköz rögvest el is kezdi szárítani a megtisztított felületet. Így nem csak védi a laminált parkettát, hanem a felmosást végzőt sem ítéli hosszas Robinson Crusoe-i létre, nem kell soká várni egy-egy szőnyeg-szigeten, hogy a felmosott felület felszáradjon és tovább léphessünk a napi teendőink sorában.

Ha a Nők még kicsik volnának, akkor meg azért is határtalanul boldog lennék egy ilyen szerkezettel, mert olyan alaposan tisztít, hogy a tiszta csapvízen kívül nem igényel semmilyen extra adalékot. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne adhatnánk hozzá kellő mértékben hígított felmosószert, de tökéletesen tiszta, ragyogó felületet kapunk e nélkül is.

Mindent összevetve: az Aqua Trio Pro kevés vízzel, nagy vehemenciával, energia- és időtakarékos megoldásként segít az otthonunk tisztán tartásában. Ezért csak szeretni lehet.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.