You are here: Home > Termékekről > Az én Tchibo sztorim

Az én Tchibo sztorim

Bár sokan – tévesen – azt feltételezhetik, hogy a Tchibo iránti rajongásom az idei felkéréssel indult, azok, akik már régebb óta követik a blogot, tudják, hogy nem ma kezdtem a márkával kapcsolatos igehirdetést.

Hogy pontosan mikor szédültem be az első osztrák Tchibo boltba, azt már nem tudom, de a magyar boltok megjelenésével az otthonunkban fellelhető TCM márkajelzésű tárgyak apránként elszaporodtak.

A legkedvesebb Tchibo tárgyam az a pici piros kávéfőző, amelyet néhány éve vettem a férjemnek, s ami azóta is kivételezett helyzetben van. A napindító reggeli kávé a kotyogósban fő le, de ha vendég érkezik vagy Anna lányom késztetést érez kényeztetni minket, akkor a kis piros masina kerül bevetésre.

Olyan egyszerű, praktikus és szép, hogy sokáig el lehet benne gyönyörködni.

Amikor összehozott a sors a Tchiboval, kiderült, hogy az irodában nálam sokkalta fanatikusabbak dolgoznak, akiknek nem csak a munkaidejét tölti ki a cég, hanem a termékekkel otthon is nagy szimbiózisban élnek.

Most arra kíváncsi a Tchibo, hogy nektek van-e személyes Tchibo történetetek, van-e olyan termék a birtokotokban, amit fix, hogy magatokkal vinnétek egy lakatlan szigetre is? Került-e például hozzátok olyan sporteszköz vagy akár konyhai kütyü, ami különösen kedves a szíveteknek, s ha igen, akkor vajon miért?

A tét nem kicsi, a sztorik beküldői közül a cég a legizgalmasabb, legfordulatosabb történeteket kiválasztja, s a történetmesélők a Tchibo tiszteletbeli nagyköveteivé válnak, ami nem csak afféle üres megtiszteltetés, hanem a Tchibo reklámkampányában is részt vehetnek, sőt a cég vásárlási utalvánnyal is kedveskedik nekik.

Úgyhogy íme, itt a lehetőség, írjátok meg melyik Tchibo termék a szívetek csücske és legyetek ti a Tchibo nagykövetei! Ehhez semmi másra nincs szükség, csak a poszt alatt, kommentben megírni a ti Tchibo történeteteket. :)

tchibokave

 

Tags:

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

3 Responses to “Az én Tchibo sztorim”

 1. Jaczenkó Dóra szerint:

  AZ én Tchibo sztory Bécsben kezdődött, amikor itthon még nem is lehetett megvásárolni, külön program volt SCS -be elmenni és kimérve venni, a frissen darált kávéból mindig nagy sikere volt itthon, amikor átadtam az ajándékokat. Itthon kipróbáltam más cég kapszulás főzőjét nem volt rossz, de nem hozta azt a kávéházi feelinget amire vágytam. Sikerült beszereznem egy fehér cafissimot jó sok jobbnál jobb kapszulát azóta minden örömöm megvan. A vastag krémes hab, a gőzölgő illatos friss kávé illata. A barátnőim azóta beszereztek egy-egy gépet és közösen megvesszük a kapszulákat összecserélgetjük igazi kapcsolatépítővé vált a mi kis drágaságunk :) Nagy rajongói vagyunk :)

 2. Tóth Ilona /Lina/ szerint:

  A babaneten ismerkedtünk az ikres anyukákkal már több, mint 10 évvel ezelőtt, amikor az egyik mesélt a Tchibo-s nemesacél kézi tejhabozóról. Képes voltam Bécsig menni, hogy beszerezzek egyet magamnak karácsonyra. :) Mivel én nem kávézom, a családom nem értette, hogy miért van szükségem rá, de a habos kakaó ezzel a habosítóval azóta is verhetetlen, mind a 4 gyermekem rajong érte. A hozzánk látogató vendégek is rendszeresen kapnak a szuper habos kávéból, mert egy idő után már mindenki tudta, hogy aki vendégségbe jön az különleges kávét kap olyan tejhabbal amit otthon nem tud elkészíteni. Az elmúlt években sok barátot és barátnőt ajándékoztam meg a habozóval és mindenki nagyon örült neki! :)

 3. Gátiné Juhász Angéla szerint:

  Az én történetem az 1990-es évek eleje. A párom akkor kezdett el udvarolni. Én akkoriban még soha nem jártam külföldön. Ő sokat mesélt arról merre járt. Többször járt kint Németországban. Amikor megkérdezte tőlem,hogy mit szeret az anyukám,mert megy ki,mit hozzon neki. annyit mondtam,hogy kávét :) Amikor hazajött azt hittem rosszul látok,mert telepakolta a konyhánkat az akkoriban létező összes Tchibo kávéval. Anyuék konyhaszekrény teteje csak azokkal volt tele. Volt közöttük gyönyörű fémdobozos is. Anyukám nagyon boldog volt és ezután jött a lánykérés. Naná,hogy igent mondott :)