You are here: Home > Termékekről > Csizmások

Csizmások

Úgy néz ki a Tchibonak nagyon jó időjós kapcsolatai vannak, mert az esős időre való szereléseket jobbkor nem is árulhatnák. Persze nagyot tévedni nem lehet, hiszen a magyar nyár augusztus huszadikán, a tűzijátékot követő percekben ér véget, de azért ennyire drasztikusan csak ritkán vált őszbe.

Most azonban belecsapott az idő, mi pedig gond nélkül igazodtunk a változáshoz, hiszen a Nőknél előkerült a szupercsini pöttyös gumicsizmájuk, ami még az ünneplős, iskolakezdős szerelésükhöz is megy és én is egy igen nőies, teljes mértékben vállalható fekete csizmára kaptam.

A felnőtteknek szánt gumicsizma úgy 5-6 évvel ezelőtt jelent meg. Sokáig ellenálltam az ötletnek, gyerekként kimaradt az életemből és nem voltam benne biztos, hogy felnőttként van létjogosultsága a cipősszekrényemben. Aztán a Nők cseperedtek, az esős időben való elmenetelek elkerülhetetlenné váltak és én lassan, de biztosan éreztem, hogy eljött az ideje egy gumicsizma beszerzésének.

Az első darabom egy klassz, magas szárú piros csizma lett, amelyet már csak a színe miatt is megkedveltem. Gondoltam, ha már csizma, akkor legyen kellően feltűnő. Igen ám, csak amennyire feltűnő, annyira kötött is, így sok szetthez, kabáthoz, táskához bizony egyáltalán nem passzolt és ilyenkor maradt a félcipőben való tocsogás, ha nem volt kedvem külön zacskóban hurcibálni vagy a csizmát vagy a cipellőt.

Ezzel a szépséges fekete csizmával azonban minden a helyére került. Nem bumfordi, de nem is akar más lenni, nem játszik női cipőt, nincsen lehetetlenül magas sarka, nem virít rajta semmilyen, más ruhadarabbal nehezen összeegyeztethető minta. Egyszerűen csak szép, fekete, letisztult és finoman nőies. Ja, és nem engedi be a vizet. :)

csizma1

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.