You are here: Home > Termékekről > Egy piqniq az élet!

Egy piqniq az élet!

Mindig is a finoman hedonista életmód híve voltam. Ennek a “Carpe diem” szemléletnek egyik rendkívül fontos pillére, hogy jókat szeretek enni, ami nem mennyiségi kitétel, inkább alapanyag, hely és társaság függő. Ez utóbbi szervezéséhez ad segítséget a Piqniq applikáció, amely ügyesen ötvöz néhány lehetőséget.

Pictures5

A Piqniq nem kevesebbre vállalkozik, mint hátteret biztosítani ahhoz, hogy kiéljük az étel iránti szenvedélyünket, megmutassuk a barátainknak, hogy hol és mit érdemes enni, bemutassuk, hogy a saját konyhánkban milyen alkotásokra vagyunk képesek, illetve összejöveteleket, ebédeket szervezzünk.

A baráti ebédekre, összejövetelekre fókuszáló applikáció lehetőséget kínál a programban résztvevő társaságok számára, hogy kevesebb munkával több fogáshoz jussanak az elkövetkezendő munkanapon vagy bármely, előre fixált időpontban. A program segítségével könnyedén lemenedzselhető a következő napi ebéd, délutáni nass vagy vacsora, de akár könnyedén ebédet is szervezhetünk a Margitsziget árnyas fái alá. A program jóvoltából a meghívottak a meghívón kívül rögvest a várható menüvel és annak rájuk eső – esetleges – költségvonzatával is találkozhatnak, s azonnal visszaigazolhatják, hogy részt kívánnak az adott fogásból, menüből.

Aki viszont nem szívesen játszik el az egyénileg üzemeltetett menza ötletével, de jó néven venne ebédmeghívásokat, annak is érdemes a Piqniq programot használni. Az alkalmazás segítségével figyelheti a beérkező invitálásokat, ötletet meríthet mások éttermi tapasztalataiból vagy konyhai tevékenységéből.

Ha van kedvetek, kövessetek, ki tudja, lehet, hogy szervezek egy jó kis piknikezést, mondjuk a Rómain. 😉

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.