You are here: Home > Éttermekről, cukrászdákról > Ürömi Hütte

Ürömi Hütte

4

A Nők pizza-ügyben kérlelhetetlenek. Az albán tapasztalatok olyan fogékony időszakban érték őket, hogy azóta is etalonnak tekintik a – tényleg tökéletes – albán/olasz pizzát. A magyar felhozatal az igazi olasz hangvételű pizzák piacán még mindig gyengén muzsikál, de egyre gyakrabban bukkanok rá olyan helyekre, ahol a Nőkkel együtt jó ízűen faljuk a vékony tésztás, minőségi feltétekkel megpakolt, de nem agyonrámolt tésztát.

Most hétvégén a barátainkkal közösen valami jóféle pizzára vágytunk. Az egyetlen bevált helyünk zárva tartott, de ekkor eszembe villant, hogy már többektől is hallottam az Üröm tetején nyílt új pizzériáról, az Ürömi Hüttéről. Így aztán kétautós konvojként felkanyarogtunk a város pisla fényei fölé, hogy egy jót vacsorázzunk. A küldetésünket siker koronázta.

Az alig egy hónapja nyílt pizzériában tökéletesen vékony, ropogós tészta várt, jóféle feltétekkel. A jó minőségű sajtok, sonkák, felvágottak mellett, tisztes olajbogyók, tökéletes articsóka s gyönyörű kaprigyümölcsök tették teljessé az örömömet.

A hely enteriőrje egyszerű, funkcionális, de ennek ellenére barátságos, a mosdóhoz vezető folyosón kialakított üzenőfal színes, helyes, jópofa, a barátaink gyerekei és a Nők is lelkesen hagytak üzenetet az étterem vezetésének és az utókornak.

6

Íme néhány ínycsiklandó kép a tegnapi pizzavacsoránkról:

Kóstolófalatnak házi sonkakrém:

2

A remek pizzák:

Ürömi hütte

 

Íme az üzenőfal:

3

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Ürömi Hütte”

  1. Anikó Benyhe-Kis szerint:

    Gyönyörűséges! IMÁDOM! A FOTÓK IS NAGYON JÓK!