You are here: Home > Édes élet, Termékekről > ChocoMe Raffinée, avagy új finomságok a chocoMe-től

ChocoMe Raffinée, avagy új finomságok a chocoMe-től

A chocoMe a táblás csokoládék mellett újabb innovációval jelent meg a piacon, a chocoMe Raffinée-vel, amely formájában gyerekkorunk imádott drazséját idézi, de ízében, alapanyagaiban messze túlmutat a zörgő celofánzacskókba zárt falatnyi édességektől.

1

Igényes csomagolásban bújnak meg a finom falatok

A megszokott minőségű csokoládék ezeknél a termékeknél háttérbe vonulnak, s átadják a helyüket a feltétek közül kiemelt gyümölcsöknek és a piemontei mogyorónak, hogy ők kerülhessenek a főszerepbe. Az újítást több dolog hívta életre. Egyrészt Gábor soha nem nyugvó energiái, a drazsírozási eljárásban rejlő szépségek, s a lehetőség, hogy a chocoMe kitörjön a táblás csokoládék kategóriájából.

chocome

Ennek eredményeként jött létre a Raffinée, amelyet most – első körben – három ízben kóstolhatnak meg a vásárlók: a tejcsokoládéval bevont mogyorót, illetve az étcsokoládéba pihenő meggyet és eperet. A rafinéria pedig az, hogy a csokoládékéreg alatt piemontei mogyoró, liofilizált meggy és eper pihen, s a csokoládé külső megjelenése is sokban eltér a klasszikus, gribe-gurba drazséktól, hiszen a hosszadalmas és nagy odafigyelést igényló drazsírozási folyamat során igazi gyöngyökké formálónak, s zacskó helyett igényes dobozokban kapnak lakhelyet.

2

Készül az epres Raffinée

Ajándéknak, baráti borozások mellé, vagy épp egy takaróba bugyolált, téli, tévénézős estére remek választás lehet bármelyik íz. Kóstoljátok meg, érdemes.

 

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.