You are here: Home > Termékekről > Dr. Krisztina Phillips Cosmetics – a hiteles márka titka

Dr. Krisztina Phillips Cosmetics – a hiteles márka titka

A kozmetikai piacon, ahogyan más termékek esetében is, nagyon sok szereplő próbálja elnyerni a bizalmunkat. Bizonyos termékcsoportok esetében fekete öves kémikusnak kellene lennünk ahhoz, hogy az összetevők alapján biztonsággal meg tudjuk mondani, melyik az a termék, ami valódi segítséget jelent számunkra, mi az, aminek a használatából mi és a bőrünk profitálni fog.

Erre a piacra, a prémium szegmenst megcélozva érkezett most meg Dr. Phillips Krisztina bőrgyógyász-kozmetológus, akinek több mint 20 éves szakmai tapasztalata nagyban hozzájárul ahhoz, hogy akár az INCI (összetevők listája) ismerete nélkül is bizalmat szavazzunk neki. Az új márkát képviselő, három termékkel induló család egy aktív lemosót, egy gazdag szérumot és egy nyugtató, matt hatású, jól sminkelhető hidratáló krémet tartalmaz. Az ügyes ívet író termékek reggeli rutinhoz pont elegendőek, illetve az esti rutinba szépen beépíthetőek.

Krisztina Dr. Csernus Krisztina néven vált ismertté, mint bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, aki a szépségápolás és bőrgyógyászat elhivatott szakembere. Most is ebből az irányból közelítette meg a termékpaletta megalkotását: a lehető legjobb, innovatív hatóanyagokkal egy minden bőrtípusra és minden korosztály számára használható kozmetikai családot hozott létre. 

Mindig is volt bennem egy olyan érzés, hogy én is képes lennék olyan termékeket készíteni, amiket bőrgyógyászként és nőként is hiánypótlónak érzek és amiket a legnagyobb szeretettel és biztonsággal tudnék ajánlani a barátaimnak és a pácienseimnek. Ezzel a márkával teljesedik ki mindaz, amit tudok, és amit eddig a pácienseimnek adtam. Jó érzés, hogy van egy saját termékcsaládom, amit a tapasztalataim és legjobb tudásom alapján fejlesztettem ki.” 

phillips_v

Az alap termékcsalád tagjai:

The Facial Cleanser

A modern arclemosó már a leöblítéskor hidratál, az összetevői közt megtalálható az öregedésgátló és bőrkisimító hatású almakivonat is. A lemosó magas antioxidáns tartalmának köszönhetően véd a szabad gyököktől és hosszabb ideig megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát.

Kiemelt hatóanyagok: Pyrus Malus gyümölcskivonat (almakivonat), Glycerid, triglyceride, Glicolipids, Allantoin 

The Antiaging Serum

Egy professzionális öregedésgátló szérum elengedhetetlen egy jó rutinban. Krisztina olyan modern aktív hatóanyagokban gazdag szérumot alkotott, amely kiváló kiegészítése lehet az antioxidáns krémnek, hiszen minden bőrtípusra alkalmazható az arc egészén, de akár a szemkörnyéken, a nyak és a dekoltázs területein is. A termék jótékony hatóanyagai serkentik a bőr kollagén termelődését, gyulladásgátló hatásának köszönhetően még akár aknés bőrre is felvihető. Minden évszakban alkalmazható és akár más aktív hatóanyag-tartalmú szérummal is rétegezhető. A termék minimális mennyiségű retinolt is tartalmaz, hatékonyan, de kevesebb irritációval használható.

Kiemelt hatóanyagok: Bakuchiol, Niacinamide, Hyaluronsav, Chlorella Vulgaris

The Antioxidant Cream

A termékcsalád alapját képező antioxidáns krém egy igazán különleges, öregedésgátló hatású formula. A hiánypótló hatóanyag-kombinációt tartalmazó krémet valamennyi bőrtípusra biztonsággal használható, legyen az érzékeny, dehidratált, öregedő vagy épp pattanásra hajlamos.

Kiemelt hatóanyagok: Pyrus Malus gyümölcskivonat, Shea vaj, Bakuchiol, Niacinamide

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.