Itt a második fogás – 5 ok, amiért érdemes elkezdeni A mackó című sorozatot
Sokszor sokan próbálták már meg képileg megfogalmazni, hogy milyen is egy konyha, a belső világa, a stressz, ami felemel, fogva tart és elemészt, az a zárt világ, amivel a laikus soha nem találkozik, pedig minden ott kezdődik, és minden ott dől el. A Mackó nagyon plasztikusan mutatja meg ezt a világot, nem véletlen, hogy az első évad sikere után már érkezik is egy újabb kör.
Ez nem az a kávéház
A vendéglátás valódi világában nincsenek gyors feloldások vagy gondtalan hétköznapok. A világ legjobb éttermeiből a lepukkant Chicago-i családi szendvicsezőbe érkező Carmy (Jeremy Allen White) mindennapjait a küzdelem, a káosz és a személyzet feje felett lebegő, tetemes adósság határozza meg.
Velős
Az epizódok rövidsége ellenére a sorozat minden része tartalmas, pörgős, a karakterek közötti dinamika, a váratlan fordulatok ehhez mind hozzájárulnak.
Ínycsiklandó
Aki szereti a gasztronómiát, vérbeli gourmet, na, annak szól csak igazán ez a sorozat. Sőt, az igazán nyitottak még új technikákat és akár családi recepteket is elleshetnek.
Nyers
A mackó világában a „minden napnak megvan a maga baja” elve alapján játszanak a túlélésre, nincs idő távlatokban gondolkodni, nehéz víziókat látni, aki pedig így érkezik, azt hamar maga alá temeti a rendszer.
Laktató
A második évad 10 része augusztus 2-án érkezik a Disney+-ra, egyvégtében darálható, amíg csak jól nem lakunk vele.







