You are here: Home > Termékekről > Séyli Boutique – Álmaink butikja a Pozsonyin

Séyli Boutique – Álmaink butikja a Pozsonyin

Dorka mindig is divattervező szeretett volna lenni. Mióta az eszét tudja tervez, nagyon tudatosan építette fel a karrierjét, gimnázium után útra is kelt, hogy azon a londoni egyetemen végezhessen, amely a legnagyobb divatházak számára biztosítja a híres tervezők következő generációját. Kitanulta a szakmát és lassan arra is rájött, hogy ebben a divat nevű csodában mi is az ő személyes feladata, mire is hivatott valójában. Persze azért kellett hozzá egy kicsit a pandémia, hogy abban a hirtelen jött légürességben Dorka számára is kikristályosodjon minden, a napi rohanás mindent jótékonyan elfedő fáradtsága nélkül egyszercsak egyértelmű volt: Dorkának egy butik kell a Pozsonyin.

Egy olyan otthonos. Olyan szerethető. Púderszín álomvilág, ahol kortól függetlenül minden kislány és nő királylánynak/királynőnek érezheti magát, köszönhetően Dorka remek érzékkel választott kollekciójának és az ő személyes varázsának.

A hely megszületett, a Séyli már egy éve várja a – Szent István park tőszomszédságában – egyre gyarapodó törzsközönségét és a minőségi, divatos, vagány vagy épp kifinomultan és letisztultan elegáns ruhákról álmodó vevőit.

Épp csak megérkeztem, már pezsgőzöm is, mintha Párizsban vagy Rómában lennék - Séyli Boutique

Épp csak megérkeztem, már pezsgőzöm is, mintha Párizsban vagy Rómában lennék – Séyli Boutique

Dorka nem pusztán az üzlet tulajdonosa, hanem lelke is, az ő igényességéből születnek a kollekciók, amelyek darabjai – ahogy azt egy nagy divatháznál is megszokhattuk – tökéletesen kiegészítik egymást, könnyű belőlük egy szezonra vagy akár többre szóló izgalmas szetteket összeválogatni. Nem minden darab extravagáns, sok a sokunk által keresett és szeretett alapdarab, amely már csak egy jól eltalált kiegészítőre vár, hogy valódi, izgalmas outfitté váljon.

Dorka minden részletre figyel és tökéletesen a vásárlóira illeszti a darabokat - Séyli Boutique

Dorka minden részletre figyel és tökéletesen a vásárlóira illeszti a darabokat – Séyli Boutique

Kiegészítőkből sincs hiány, Dorka folyamatosan járja a világot és nem csak a ruhákat, hanem az öltözékünket teljessé tevő kiegészítőket, ékszereket, táskákat és cipőket is remek érzékkel összeválogatja.

Ékszerek széles választékából a ruhákhoz és ajándékba is érdemes válogatni - Séyli Boutique

Ékszerek széles választékából a ruhákhoz és ajándékba is érdemes válogatni – Séyli Boutique

Dorkához mindig érdemes betérni. Nem csak akkor, ha épp jelenésünk van egy esküvőn, egy bálon vagy a céges karácsonyt szeretnénk idén izgalmasabbá tenni, hanem akkor is, ha ajándékot keresünk a szeretteink számára. A tárgyak mellett Dorkát is „ajándékba adhatjuk”, személyes stylist-ként előszeretettel segít a már meglévő ruhatár kollekcióvá nemesítésében vagy új, ránk szabott ruhaválaszték összeállításában.

Meglévő ruhatárunk frissítésére vagy csak lélekbalzsamként is érdemes betérni ide - Séyli Boutique

Meglévő ruhatárunk frissítésére vagy csak lélekbalzsamként is érdemes betérni ide – Séyli Boutique

Mi, a magunk részéről egy olyan szolgáltatást kértünk és kaptunk, amire az én szívem a Spanyol lépcső alatti, római Prada óta várt, egy délelőttnyi időt kértem és kaptam a kincsekkel teli boltban, ahol pezsgőzve és beszélgetve próbálgattuk fel a Dorka által ránk álmodott ruhákat, miközben szó esett divatról, minőségről, formákról, alkalmakról, és szépen lassan az is kiderült, hogy melyik szett is az igazi.

Mintha csak a kifutón lennénk, vagy az Operabálon - Séyli boutique

Mintha csak a kifutón lennénk, vagy az Operabálon – Séyli boutique

Dorkánál tényleg nincs korhatár, a felnőtt női méretek széles tárházában fiatal felnőtt kortól lehet válogatni, ez is a hely és a kollekció nagy erénye.

Anna is könnyedén talált magának "korban hozzá illő" darabokat a kollekcióban, Dorka rá is ráigazítja, hogy tökéletesen álljon - Séyli Boutique

Anna is könnyedén talált magának “korban hozzá illő” darabokat a kollekcióban, Dorka rá is ráigazítja, hogy tökéletesen álljon – Séyli Boutique

Ha tehetitek, menjetek és engedjétek meg magatoknak ezt a butik-élményt, bízzátok magatokat Dorka szakértelmére, beszéljétek át az igényeket, hagyjátok, hogy olyan szettekkel is meglepjen, amelyet magatoktól nem biztos, hogy választanátok, válogassatok a táskák között vagy szemrevételezzétek a filigrán ékszereket, amelyek természetesen tökéletes kiegészítik az aktuális választékot is.

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.