You are here: Home > Édes élet, Termékekről > A mókusok is megirigyelhetik – magvakban gazdag őszi kollekciót hozott a chocoMe

A mókusok is megirigyelhetik – magvakban gazdag őszi kollekciót hozott a chocoMe

Az elmúlt másfél évben kellettek a biztos pontok, a mérföldkövek, amelyek állandósága nyugtatólag hat. Számomra ilyen a chocoMe, ahol Mészáros Gábor soha nem pihenő csokoládémesteri elméjében folyamatosan születnek az újabb és újabb kreációk.

Az idei ősz is csoda meglepetéseket tartogat. A Petit sorozat újabb tagokkal bővül, a chocoMe alaptétele, a táblás csokoládé is friss ízekkel gyarapodik és a tavaszi debütálás után érkezik a chocoMe-család újabb lekvárja is.

A Petit sorozat málnás-étcsokis klasszikusa mellé szegődik a tejcsokoládéba rejtett sós pisztácia, amely biztos addikciót okoz azok számára, akik szeretik a pikáns édességeket.

A táblás csokoládéknál az őszi időszakban a magok kerülnek előtérbe, ennek köszönhetően született az étcsokoládé tábla, amin pekándió, szicíliai mandula és Piemonte-i mogyoró található, a fehércsokoládé tábla, amire pekándiót, brontei pisztáciát és Piemonte-i mogyorót szórt gazdagon Gábor. Az új tejcsokoládé táblát pedig az egyszerűség és a bőség jellemzi: dupla mennyiségű Piemonte-i mogyoró került rá egy csipetnyi Maldon sóval megbolondítva.

A gyümölcsimádóknak sem lehet panaszuk, a magvak mellett áfonyás-aranymazsolás-mogyorós tejcsokoládé tábla, valamint fahéjas-őszibarackos-mogyorós tábla is szültetett ebben az idényben.

A tavasszal bemutatkozó lekvár is kistestvért kapott maga mellé, a nagyon szerethető mangó-ananász dzsemhez most egy málna-yuzu partner társult. Az fanyarul, csalafintán édes lekvárt az őszi szezon süteményeiben remekül fel lehet majd használni.

chocomeosz_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.