You are here: Home > Termékekről > Csodatelefonokkal erősít a Honor

Csodatelefonokkal erősít a Honor

A pandémia okozta kis szünet néhány cégnek segített a még felhasználóbarátabb termékek fejlesztésében. Bizony a Honor is olyan cég, ahol a karantén alatt nem pihentek a fejlesztő, hanem azon dolgoztak, hogy még erősebb, még mindentudóbb, még jobb termékkel lépjenek vissza az éledő piacra.

George Zhao, a Honor vezérigazgatója kifejezetten boldogan mutatta be pár nappal ezelőtt a legújabb Honor okostelefont, amire méltán büszke, hiszen a temérdek befektetett munka egy igencsak erős telefont szült. Illetve nem is csak egyet, hanem rögtön hármat. Mivel rengeteg új technológiával találkozhatunk ezekben  készülékekben, így azért elég egyértelmű, hogy az eszközök meglehetősen drágára sikeredtek. Épp ezért lett három telefon is a szériában: a lényegi újítások mindegyikben fellelhetőek, de a belbecs fokozódása természetesen az árakban is megmutatkozik. 

Event Photo#2 (1)

A most bejelentett újítások közé tartozik pár rendkívüli együttműködés is. Ez a termékcsalád az első olyan, ahol az okostelefonokat az új Qualcomm Snapdragon 888 Plus hajtja.  Természetesen egy erős processzor nem minden, épp ezért remek, hogy ez a széria már az OS Turbo X mobil operációs rendszert használja, amely képes kiaknázni a processzor nyújtotta lehetőségeket. Ennek köszönhető, hogy most aztán még több alkalmazás futtathatunk egyszerre, mint eddig bármikor. Akinek mindig megy legalább egy játék a telefonján, annak remek hír, hogy amellett, hogy rengeteg program fut vagy futhat a háttérben, még a játékok is akadálymentesebben működnek.  

HONOR Magic3_Golden Hour_vTermészetesen mint mindenkinek, nekem is nagyon fontos a telefonom kinézete, néha fontosabb is mint a specifikációi. Szerencsére mindhárom telefon meseszép külsőt kapott: ultravékony kerettel és 89°-kal lekerekített kijelzővel hódítja meg szívünket. A Magic3 Pro+ esetében még extrább és biztonságosabb készülékházzal találkozhatunk, mint a másik kettőnél, köszönhetően a Super Curved Nano Crystal Shield és a Nano Ceramic  együttesének. Ez a külső nemcsak a kinézetért felel, de a biztonságért is, hiszen ezek az eszközök víz- és porállóak. Az ugyancsak dizájnos kamera meg még többet tud, mint gondolnánk, nem is kifejezetten optikái miatt, hanem a Honor saját fejlesztésű Image Engine programjának köszönhetően, ami kifejezetten sokat segít a gyönyörű fotók készítésében.  A Honor Magic Pro+ négy kamerával rendelkezik, ami egy 64 MP-es monokróm  kamerából, egy 50 MP-es ultraszéles kamerából, egy 64 MP-es 126°-os ultraszéles kamerából, valamint egy 64MP-es periszkópos kamerából áll.

Nemcsak a kiemelkedő minőségű képeket hanem videókat is készíthetünk, hiszen a Honor Magic3 az első olyan okostelefon-széria, ami IMAX Enhanced támogatással bír, azaz a mozifilmeknél is használt Log formátumban is képes rögzíteni az általunk készített felvételeket.

ELZ_KV_GLOBAL_0722

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.