You are here: Home > Édes élet, Termékekről > Idén is nagy sikerrel szerepelt a chocoMe az International Chocolate Awards-on

Idén is nagy sikerrel szerepelt a chocoMe az International Chocolate Awards-on

Az International Chocolate Awards minden évben édes meglepetéseket tartogat számos magyar csokoládémesternek. A nemzetközi versenyeken való megmérettetés bár jelent némi plusz költséget, de lássuk be, a szakemberekből álló nemzetközi zsűri ítélete remek visszajelzést lehet arra nézvést, hogy a hazai fogyasztókon túl, a nemzetközi porondon vajon hogyan állná meg a helyét az adott termék.

A világ számos pontján forgalmazott chocoMe termékeit Mészáros Gábor már régóta megmutatja a világnak, a nagy versenyeken jelenlevő termékei sorra nyerik a különféle díjakat, és ez most tavasszal sem volt másképp. A magyar manufaktúra egy arany- és egy bronzérmet szerzett, valamint egy különdíjat is kapott az idén online közvetített díjátadón.

 A chocoMe Raffinée 3 drazséválogatásban található ízek közül kettő szerepelt kiemelkedően a megmérettetésen: az egyik nem csak összhatásában, hanem alapanyagában is legnyűgözte a zsűrit. Az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, ugyanis nem csak a maga teljességében győzte meg a zsűrit, a termék a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért különdíjban is részesült.  A válogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró pedig bronzérmet szerzett.

chocomedijazott_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.