You are here: Home > Termékekről > Napfényes tavasz Tchibo módra

Napfényes tavasz Tchibo módra

Az időjárás most pontosan azt tette, amire szükségünk volt: tavaszba fordult. Mi pedig rutinosan álltunk neki a terasz előkészítésének, hogy minden csepp üde, friss napsütést kiélvezhessünk. A terasz tavaly nyerte el méltó helyét a szívünkben és az életünkben. Korábban is szívesen múlattuk itt az időt, de mindig volt egy kis víkendház jellege, itt ugyan nem a nagyitól örökölt rekamié került a telekre, de amíg a lakás dekorációjára, berendezésére nagy energiákat fordítottunk, addig a terasz kicsit mindig funkcionális maradt.

Tavaly azonban belendültünk, és munkánk eredményét egész nyáron élvezhettük. Ez az új szint viszont magunkkal szemben is új elvárásokat teremtett, a terasz most már a lakással együtt lélegezve alakul, kap szezononként új ruhát, így értelemszerűen a Tchibo idei tavaszi, virágos kollekciójából bőven tudtam olyan finomságokat szemezgetni, amivel az erre az évre hangolom ezt a falatnyi édenkertet.

tchibotavasz1_v

Bár a kora tavasz még csalóka, és tudjuk, hogy március 15-én még akár havazhat is, a gondos kertész (és terasztulaj) már ilyenkor megkezdi az előkészületeket. Az átteleltetett növényeit kicsit megszeretgeti, elszáradt leveleit kikapja, a ládákba kerülő növényekhez a palántákat előkészíti, rovarhotelt kerít, tisztességes kerti ollóval ajándékozza meg magát, meg egy metszőollóval és palántázó lapáttal, egy méretes, minidzsungelhez is elégséges vizet magába foglaló öntözőkannával, mert a célszerszámokkal a cél is könnyebben megvalósítható.

Közben persze a kényelméről sem feledkezik meg, takarót és mutatós díszpárnát kerít a kinti léthez, hogy legyen mivel bebugyolálni magát, ha a napsütés erején felülkerekedne a kora tavasz éles levegője, az időjárásnak ellenálló, tisztes fényerejű égősorról is gondoskodik az esti borozásokhoz, és természetesen az elmaradhatatlan kávésbögréjét is a szezonhoz igazítja, hogy teljes legyen a tavaszi élvezet.

tchibotavasz2_v

S hogy ne csak a mi teraszunk legyen ilyen igazán üde, színpompás, ezért a Tchibo most egy remek ajánlattal vár titeket is, 2 használati cikk esetében 15% kedvezményt biztosít online vásárlásokra 02.23-03.07. között. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, csak a kiválasztott termékek mellé, az utalványkódhoz beírni, hogy FLOWER15.

(Az utalvány egyszer használható fel, és csak használati cikkekre, valamint teljes árú kávéfőzőre érvényes.)

 

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.