You are here: Home > Termékekről > Citromos boldogság: testápolás az első tavaszi napsugarak jegyében

Citromos boldogság: testápolás az első tavaszi napsugarak jegyében

A Body Shoppal való kapcsolatom a kora kilencvenes évekre tehető, amikor minden valamirevaló görög szigeten és persze Bécsben volt üzletük és én mindegyikben mindig nagyon boldog voltam. A márkával kapcsolatos felhőtlen jó érzésem azóta sem szűnt, nekik köszönhetem zöld szemléletem alapjait, náluk tapasztaltam meg először, hogy milyen, ha az ember nem az Azúrban próbál szert tenni azokra a kozmetikumokra, amire vágyik, és milyen is az, ha egy egységes, jól definiált logika és gondolkodásmód mentén épül fel egy cég.

Imádtam a Body Shop termékeit, de nem csak a kozmetikumokat és a dekorkozmetikumokat, hanem a táskáikat, masszírozó görgőiket, a fantasztikus tolltartóikat, volt tőlük füzetem, törölközőm, mindenem.

Ünnep volt, mikor hozzánk is megérkeztek, jó volt látni, hogy ugyanazt az igényességet viszik itt is tovább, amit kint megszoktam tőlük. Ahogy anno én, úgy Anna is hamar meglátta a Body Shop termékei mögötti szerethető filozófiát, valamint a mangós termékskálának hála – családi hagyományként – nála is fölkerült a kedvencek közé. Mostantól pedig itt a blogon is időről-időre hírt adunk róluk, aminek én személy szerint szívből örülök és a velük való együttműködést megtisztelőnek tartom.

Ebben a kora tavaszi, csalóka, de pont ettől olyan ellenállhatatlan napsütésben az illatos nyár ígéretét hozzák el a Body Shop Lemon sorozatának tagjai.

bscitrom_v

Bár már látjuk az alagút végén a fényt, de úgy gondolom, hogy ezt a leckét örökre megtanultuk: a legjobb, ha mindig, minden esetben tiszta a kezünk. Ehhez pedig nincs is másra szükségünk, csak egy jóféle kéztisztítóra, amely a citromolaj tartalmának köszönhetően intenzíven tisztít, segít megszabadulni a baktériumoktól, szennyeződésektől, mindezt úgy, hogy közben ápolja és megóvja a kezünk bőrét.

A citromhéjból nyert, természetes eredetű citromolaj intenzív tisztító erejét az arclemosóban is megtapasztalhatjuk, amely felfrissít, üdévé teszi a legkókadtabban induló reggelt is. A nedves arcbőrbe masszírozott lemosó minden szennyeződéstől megtisztítja az arcunkat, a bőrbe bedörzsölt citromolaj felpezsdíti, felüdíti, feszessé teszi az arcbőrt.

De nem csak az arcunkat frissíthetjük fel a citromolajjal, hanem a reggeli tusolást is kezdhetjük vele, sőt, akár hajunkat is ápolhatjuk. Erre kitűnően alkalmas a Citromos tisztító sampon és tusfürdő. A citromolaj ebben az esetben is teszi a dolgát: intenzíven tisztít és ápol, például nagyon jót tesz a zsíros hajnak is és felpezsdíti a fejbőrünket is.

A tisztítás mellett az olaj ápoló hatásáról sem szabad  megfeledkezni, a tökéletesen beszívódó, zsíros érzetet maga után nem hagyó Citromos védelmező kéz- és testápoló hosszan tartó védelmet nyújt a bőrnek, miközben te élvezheted a belőled áradó csodás nyárillatot. A kézápolás az utóbbi egy évben nem csak a téli időszak kiemelt feladata, a folyamatos kézmosás és kézfertőtlenítés miatt érdemes rendszeresen és alaposan ápolni a kezet, visszaadva nedvességtartalmát.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.