You are here: Home > Termékekről > Netflix: hogy jó filmekkel induljon az év

Netflix: hogy jó filmekkel induljon az év

A karanténhatás nálunk is érvényesült, a Nők által kedvelt addig olykor-olykor előfizetett Netflix tavasszal állandó partnerünké szegődött és ez azóta sincs másképp. Szerencsére mindig találunk olyasmit rajta, amihez nagy kedvünk van. Nálam az abszolút befutó a The Queen’s Gambit volt, de a múlt héten nagy örömmel pörgettük le a Lupin első öt részét is. A tavaszi időszakban a Black Mirror volt a nagy kedvencem, nem mindegyik rész, de azért bőven akadt közte briliáns, Anna pedig minden szabadidejében – amikor köt – Brooklyn Nine-Nine-t néz.

netflix

A Netflix azt ígéri, hogy a választék idén se lesz kisebb, sőt, minden héten új filmek érkeznek a Netflixre: az évet Wéber Kata és Mundruczó Kornél nyitotta a Pieces of a Woman című drámával, az erős kezdést pedig erősen illik folytatni: igazi, örömteli meglepetéseket tartogatnak a mozirajongóknak világszerte olyan díjnyertes alkotókkal, mint Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) és Adam McKay (Don’t Look Up). Olyan filmekkel töltjük meg az évet, amikről tudjuk, hogy nézőink imádni fogják: az idei felhozatalban megjelennek a zombik (Army of the Dead – A halottak hadserege), a cowboyok (The Harder They Fall, Concrete Cowboy), vagy a gimis romantika (többek között érkezik A fiúknak – Örökkön örökké és a Csókfülke harmadik része). Jönnek új tinihorrorok (Fear Street trilógia, There’s Someone Inside Your House) és a kedvenc könyveink adaptációi (The Woman in the Window, Munich, The Last Letter from Your Lover), de blockbusterekből sem lesz hiány (Red Notice, Sweet Girl, Kate), ahogy a családi filmezésekre is jöhet egy határozott igen (IGEN NAP, Back tot he Outback, Finding ’Ohana).

A Netflixen minden héten lesz valami újdonság, a legnagyobb sztárok szereplésével: Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock,  Idris Elba, Meryl Streep, Dwayne Johnson, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot, Dave Bautista, Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, John David Washington és Octavia Spencer is tiszteletét teszi a nappalikban. Rendezőkből sem lesz hiány: Zack Snyder, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fugua, Shawn Levy, Robert Pulcini és Shari Springer Berman mellett rendezőként is találkozhatunk Halle Berry-vel, vagy Lin-Manuel Mirandával.


 

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.