Szilveszteri koktélok
A gin töretlen népszerűsége nem véletlen, ez az ital remek alapja bármilyen koktélnak. Most három olyan receptet mutatok, amelyeket otthon is el lehet készíteni, és kitűnően megállják a helyüket a szilveszteri bulikban is. Szilveszter után szintén javasolt, az ízösszeállítások kifejezetten ezekre zegernyés hónapokra hangoltak, így egy-egy téli estét is könnyen hangulatossá varázsolhatunk velük.
Búzavirág Winter Selection & MAYER prémium fahéjas szilvaszörp – Simon Róbert bártender receptje
Hozzávalók:
4 cl Búzavirág Winter Selection Kézműves Gin
1,5 cl frissen facsart narancslé
2,5 cl MAYER prémium fahéjas szilvaszörp
1 dl 100%-os almalé
1 dl 100%-os körtelé
Elkészítése:
Az ital alapanyagait shakerbe töltjük, majd alaposan összerázzuk. Jégre töltve kínáljuk. Érdemes kipróbálni forró italként is.
Az ital speciális hozzávalói az alábbi linken csomagban is megvásárolhatók: https://www.proszit.hu/buzavirag-winter-and-mayer-fahejas-szilva-737
Búzavirág Kézműves Gin & MAYER prémium gyömbérszörp – Simon Róbert bártender receptje
Hozzávalók:
4 cl Búzavirág Kézműves Gin
2,5 cl frissen facsart citromlé
3 cl MAYER prémium gyömbérszörp
1 dl zöld tea
1 tk. méz
Elkészítése:
Az ital alapanyagait shakerbe töltjük, majd alaposan összerázzuk. Jégre töltve kínáljuk. Érdemes kipróbálni forró italként is.
Az ital speciális hozzávalói az alábbi linken csomagban is megvásárolhatók: https://www.proszit.hu/buzavirag-and-mayer-gyomber-735
Pipacs Kézműves Gin & MAYER prémium chilis málnaszörp – Simon Róbert bártender receptje
4 cl Pipacs Kézműves Gin
2 cl frissen facsart citromlé
2,5 cl MAYER prémium chilis málnaszörp
1 cl vanília szirup
1,5 dl Indian tonik
Az alapanyagokat – a tonic kivételével – a shakerbe töltjük és alaposan összerázzuk, majd jégre töltjük, és tonikkal felöntve kínáljuk.
Az ital speciális hozzávalói az alábbi linken csomagban is megvásárolhatók: https://www.proszit.hu/pipacs-gin-and-mayer-chilis-malna-liofilizalt-malnaval-738