You are here: Home > Termékekről > Hogy viseled a maszkot?

Hogy viseled a maszkot?

Én hol jobban, hol rosszabbul. A megfelelő felvétellel nincs is gond, végre valahára értelmet nyert a nagy orrom, nekem áramlik benne a levegő, főleg most, hogy találtam egy-két olyan fazont, ami stimmel a fejem méretéhez.

Nem is azzal van a bajom, hogy a gondosan összeválogatott szettjeimmel ne passzolnának a darabok, volt rá pár hónapom, hogy felhajtsam azokat a színeket, amikkel élek, sőt olyan cég is akadt, aki az őszi kollekciójához eleve kihozott egy – a ruhákat alkotó anyagokból álló – maszk-szettet.

Ami viszont feltűnt, hogy sminkelni szinte esélytelen egy maszkos békávézás előtt, illetve, hogy a folyamatos viselés azért az arcbőrömnek is újdonság, nincs különösebben hozzászokva ehhez az állandó inhaláláshoz.

Éppen ezért örültem meg a Lush anyagának, amelyben erre az esetre adnak tippeket, hiszen a világ női most egyként szembesülnek azzal, hogy nem hogy szép lassan a különféle háztartási fertőtlenítéshez pakolhatjuk el a fürdőszobai szekrény aljába a maszkjainkat, hanem úgy tűnik, hogy ezt a telet tuti együtt fogjuk tölteni. Szoros együttlétben, a megállókban, a járműveken, a mozikban, színházakban, a plázák közös tereiben, az iskolai mosdókban, a tanórákon, a bevásárlás során, azaz nagyjából mindig, amíg nem érünk haza.

ultraplant_facial_cleanser_hero_image_2020-11_v

Jöjjön egy kis napi rutin Helen Ambrosen-től, a Lush társalapítójától és termékfejlesztőjétől:

ultraplant_facial_cleanser_45g_2019Helen szerint a szépségápolási rutin alapja az alapos arclemosó/tisztító használata, például a teljesen növényi Ultraplant tökéletes választás, hiszen többek között könnyen felszívódó, hidratáló jojobaolajat, a bőr hidratáltságát elősegítő agávenektárt, a bőrt gyengéden tisztító narancsvirág vizet tartalmaz.

A tisztítás után jöhet a tonizálás, ami szintén kihagyhatatlan lépés, ehhez használhatjuk például a rózsavízzel és levendulával operál Eau Roma Water. Majd a mélytisztítás utolsó lépéseként következhet a radírozó arcpakolás, amellyel megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől. Ennek köszönhetően üdébb, frissebb lesz az arcbőrünk, és felkészült a napi hidratálásra. Mondjuk a Skin Drink beszélőnévvel megáldott nappali krémmel, amiben az avokádó, az aloe vera, a rózsa- és narancsvirágolaj dolgozik azért, hogy megvédje a bőrt, megnyugtassa és rugalmasabbá tegye.

[#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D3 2013/06/27 11:59:17.65 Time Zone and Date: UTC, DST:OFF RAW (14-bit) Image Size: L (4256 x 2832), FX Lens: VR 105mm f/2.8G Artist:                   Copyright:                            Focal Length: 105mm Exposure Mode: Manual Metering: Matrix Shutter Speed: 1/125s Aperture: f/14 Exposure Comp.: 0EV Exposure Tuning: ISO Sensitivity: ISO 200 Optimize Image: White Balance: Color Temp. (4000K), 0, 0 Focus Mode: Manual AF-Area Mode: Single AF Fine Tune: OFF VR: ON Long Exposure NR: OFF High ISO NR: OFF Color Mode: Color Space: Adobe RGB Tone Comp.: Hue Adjustment: Saturation: Sharpening: Active D-Lighting: OFF Vignette Control: OFF Auto Distortion Control: Picture Control: [VI] VIVID Base: [VI] VIVID Quick Adjust: 0 Sharpening: 4 Contrast: 0 Brightness: 0 Saturation: 0 Hue: 0 Filter Effects: Toning: Map Datum: Image Authentication: OFF Dust Removal: [#End of Shooting Data Section]

 

Tags:

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

Comments are closed.