You are here: Home > Termékekről > La Difference. A Különbség. – megérkezett a Desigual őszi-téli kollekciója

La Difference. A Különbség. – megérkezett a Desigual őszi-téli kollekciója

Már jó ideje rájöttem, hogy az az erősségem, hogy más vagyok. Egy kicsit. Mást gondolok, mások a preferenciáim, másban lelem örömöm. És ez engem egy pillanatig nem zavar, nem szeretek trendek mögé lépni, inkább a magam kicsi trendjeit gyártom, no nem követés céljából, csak hogy meglegyen a saját utam.

Erre a következtetésre most a Desigual is eljutott, az őszi-téli kollekciójuk kampánya pont erre épül, a különbségekre, arra, hogy legyen bátorságunk megmutatni önmagunkat, kilépni a tömeg kínálta egyenből, megkeresni a bennünk lévő zsinórmértéket és aszerint létezni.

Talán elsőre kicsit soknak tűnik, de aki meghallja a saját hangját, és kész váltani, arra egy egészen más tudat hullik rá, és olyan szinten válik önazonossá, ami szép lassan kifelé is megmutatkozik.

SB_DESIGUAL_GARDEN_00013_300DPI

A szabadságunkat, a nekünk való teret teremti most meg számunkra a Desigual, a lezser, városi divattal, amelyben – ünnepelendő mód –  a kollekció 20%-a már fenntartható, azaz nem csak a belső béke meglelése által kerülhetünk közelebb egy élhető jövőhöz.

A szabadsághoz olyan asszociációkat hív a cég, amelyek ezzel a fogalommal határosak, megjelenésükben magukban hordozzák: így érkezik a graffiti, a nagy, mindent elnyelő zsebek, a csillogó, flitteres, feltűnő, vonzó részletek. A laza, kényelmes összeállításokhoz érkeznek a patchwork elemek, amelyek nem csak a hagyományos módon törnek utat maguknak, hanem egészen új értelmezésben, egyfajta hibrid formában jelennek meg. Az elmaradhatatlan virágok szintén megkapják a maguk rivaldáját, ahol hatalmas, khaki, rózsaszín és kékes változatokban próbálják ellensúlyozni a hamar sötétedő, hideg napok menthetetlen melankóliáját.

Laza, lezser, kényelmes, otthonos

Laza, lezser, kényelmes, otthonos

A szezon és a városi lazaság farmer nélkül elképzelhetetlen. A Desigual nem is kíván ettől eltérni, inkább csak magán átfolyatva hozza az évszak kedvenceit, érkeznek a túlméretezett dzsekik, a műszőrmével, gazdag szövetekkel tarkított, otthonosított kabátok.

A szabadsághoz a szabad mozgás is hozzá tartozik, így ebben a szabadsággal, önfelszabadítással, önazonossággal foglalkozó kollekcióban ott a helye a távolabbi tájak motívumainak, kultúráikból csent finomságoknak, amelyekkel tovább gazdagíthatók az egyes darabok. Extra színek, extra anyagok formájában jelennek meg a marokkói, afrikai hangulatok, amelyek mellett az új logó és számos, pozitív tartalmú üzenet is feltűnik a Desigual őszi-téli kollekciójának darabjain.

Részletgazdag, szerethető, izgalmas, más

Részletgazdag, szerethető, izgalmas, más

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.