You are here: Home > Termékekről > Liiv: Tökéletes egyensúly, nőknek

Liiv: Tökéletes egyensúly, nőknek

Már régóta vesszőparipám a minőségi éhezés, amit a 21. századi ember akarva-akaratlanul megtapasztal: a fogyasztott élelmiszerekben már messze nincs meg az a tápanyagtartalom, ami régen, így hiába fogyasztunk „egészséges” alapanyagokat, táplálkozunk kiegyensúlyozottan, a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel sajnos sokszor jóval elmarad a korunk, egészségi állapotunk, vagy éppen nemünk által indokolttól.

Az elmúlt években több betegség, probléma esetén tapasztaltam magam is, hogy bármennyire odafigyelek arra, hogy miből mennyit eszem, plusz pótlásra szükségem van. Az anémiámra kell a vas, a pajzsmirigyemhez a szelén, de cink, réz és folsav nélkül ezekkel semmire se megyek. A D-vitamin pótlásával jól látom, hogy mennyivel kevesebb iskolai fertőzés gyűr le, amit a Nők most már két külön intézményből is haza tudnak cipelni.

Éppen ezért fogadtam örömmel az Avon új termékét, a bölcsen összeállított, nagyon gazdag beltartalmú italport, a Liiv-et, amely nem csak az életmódváltóknak hasznos, nem csak az épp fogyókúrájukat végzők számára egészíti ki, teszi teljessé a tápanyagpalettát, hanem a kiegyensúlyozott étkezés mellé kínál jó alternatívát, hogy biztosan mindenből annyit kapjon a szervezetünk, amennyivel a lehető legjobban működik.

A termékben minden olyan vitamin és nyomelem megtalálható, ami a nők számára kiemelten fontos, a mi életünkhöz igazított tápanyagokkal készül, ami lényeges, hiszen nincs egyetlen unikális szer, bizony vannak olyan egyedi jellemvonásaink, olyan betegségekre hajlamosító tényezőink, amelyekre egy ilyen termék megalkotásánál különösen ügyelni kell.

Az étkezés helyettesítésére szintén alkalmas shake alapot ihatjuk magában (úgy is finom), illetve ízesíthetjük, készíthetünk belőle reggeli kását egy kevés zabpehellyel, alkothatunk belőle délutáni desszertet agar-agarral vagy chia maggal, de a legjobb és legegyszerűbb, ha friss gyümölcsökkel, válogatott fűszerekkel és ízlésünknek megfelelő tejtermékekkel készítünk belőle egy klassz kis italt.

Annával egy gránátalmás-málnás smoothie-vá nemesítettük a Liiv-et, görög joghurttal lazítottuk, fahéjjal, rozmaringgal fűszereztük.

Receptünk a következő:

Gránátalmás-málnás smoothie

1 csomag Liiv shake por

1,2 dl tej

1,3 dl natúr görög joghurt

1/2 marék friss málna

2-3 tk gránátalma mag

1 késhegynyi őrölt fahéj

3-4 levélnyi friss rozmaring

A turmixgépbe öntöttük a port, rákanalaztuk a kimért joghurtot és hozzáadtuk a tejet, fűszereztük, majd elkezdtük turmixolni. Közben a fönti bedobó nyíláson keresztül hozzáadtuk a málnaszemeket és a gránátalmát, végül a kapott italt pohárba töltöttük.

A végeredmény egy izgalmas, ízes, gluténmentes, de rostban gazdag ital, amely a napi vitamin és ásványianyag szükségletem harmadát fedezi.

liiv2_v

Tags: , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.