You are here: Home > Fesztivál > Sörfeszt a Gellértben

Sörfeszt a Gellértben

Február 14-16. között újfent megrendezik a Serfőző és a Gellért Hotel közös téli sörünnepét, az Indoor Sörfesztivált, ahol a korlátlan sörkóstolásnak csak az önmérséklet szab határt.

Az Indoor Sörfesztivál különlegessége, hogy a belépő áráért korlátlanul kóstolhatjuk végig a változatos kínálatot – mindezt természetesen a felelős alkoholfogyasztás jegyében. Több mint 100 féle sör, kis- és nagyüzemi, hazai, valamint cseh, német, angol, belga sörkülönlegesség csábít minket a Gellértbe. A magyar mikro- és kraft sörfőzdék közül számos úttörő képviselteti magát, csapra veri söreit többek között a Fehér Nyúl, a HaraPunk, a Hübris, a Legenda, a Mókos, a Monyó, a Ninka, az Ugar, az Uradalmi, a Vaskakas, és a Yeast Side.

A nemzetközi kis- és nagyüzemi tengelyt a Mazak, a Permon, a Guinness, a Litovel és a Gallica képviseli, a teljesség igénye nélkül. A sörökön kívül kóstolhatunk majd megannyi pálinkát és Matusalem rumot, amelyekben a látvány, az illat és az íz harmóniáját kutatva tehetünk nagy felfedezéseket.

Szintén ezeken a napokon, este hétkor indul a Stílusos Városi Sörvacsora, amelynek célja összehozni a gasztronómiára és sörre fogékony közönséget stílusosan, egy 5-fogásos gourmet vacsora keretében, sörsorral kísérve.

Az Indoor Sörfesztivál harmadik napján korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a gourmandokat a vasárnapi Sör mi több Sörbrunch-on. A menüsort Müncz Gábor, többszörös bajnok mesterszakács, a Gellért konyhafőnöke sörökhöz passzoló ételekből állította össze.

A sörkóstolóra a belépő elővételben 5.990 Ft, a helyszínen 6.990 Ft, a sörvacsorára 12.990 Ft a jegy, amely tartalmazza az 5-fogásos gourmet vacsorát sörsorral, belépőt a sörfesztiválra, korlátlan sörkóstolással és egy logózott korsóval. A vasárnapi Sörbrunch korlátlan fogyasztását pedig 10.550 Ft-ért lehet megváltani.

sorfeszt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.