You are here: Home > Termékekről > Hatalmas magyar pezsgősiker!

Hatalmas magyar pezsgősiker!

Elképesztő sikert ért el a franciák világversenyén a Hungaria pezsgő egyik legifjabb tétele, az üde, mélyrózsaszín Hungaria Rosé Extra Dry.

Nem csak aranyérmet szerzett, hanem a világ TOP10 legjobb pezsgője közé választották az Effervescents du Monde 2019 versenyen. Azért is meghökkentő, lenyűgöző ez a különleges pezsgősiker, mert Magyarország ilyen elismerésben most, első alkalommal részesült a dijoni megmérettetésen. A Hungaria Rosé Extra Dry mellett pedig csak francia és spanyol versenytársak kerültek a TOP10-es körbe.

A pezsgők (sparkling wines) nemzetközi versenyét, az Effervescents du Monde-ot 17. alkalommal tartották meg Franciországban, ahol 22 ország 564 buborékos tétele vetélkedett egymással. A benevezett italokat egy több mint 100 főből álló nemzetközi zsűri három napon át vizsgálta szigorú minőségi elvárások mentén, és a legmegfelelőbb kóstolási körülmények közt.

De mivel is vette le a lábukról a bírákat a most már díjnyertes Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő? A játékos gyümölcsösségével. Tisztaságában egymásra találnak a könnyed üdeség jegyei és a dögös buborékok. Friss savai, átható ribizlis-málnás íze, mélyrózsaszín színe, krémes utóíze tökéletes kombinációt alkot. Az ünnepek közeledtével remekül párosítható karácsonyi kacsával, füstölt lazacos salátával, könnyű tésztaételekkel, vagy stílusosan koccinthatunk vele szilveszterkor, mondjuk egy kis kaviár kíséretében.

Hungaria_foto

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.