You are here: Home > Termékekről > Színes fugákkal álmodom

Színes fugákkal álmodom

Ha jobban belegondolok, már kamaszkoromban voltak lakásfelújítós hajlamaim, amiket akkor csak részben, főleg a szobám dekorálásában, ablakkeretek csiszolásában, lefestésében és a fürdőszoba teljes bútorzatának rekonstrukciójában tudtam kiélni.

Azután összeköltöztünk a férjemmel, és én egy egész, valós méretű legoházat kaptam, ami ugyan még illatozott a friss festéstől, de ahogy elkezdtük lassan a saját képünkre formálni, kiderült, hogy a frissen átadott lakás otthonná alakításához is bizony hozzátartoznak a plusz felújítási, átalakítási munkák.

Ennek örömére apránként felfejlesztettem a saját szerszámkészletemet, az alapoktól indulva vásárolgattam össze a szükséges darabokat. Hol egy jobb kalapács, hol egy vékonyabb fejű spakli, hol egy valóban éles sniccer került be a szerszámosládámba.

Mindig, amikor kitaláltam a következő lépést, azaz hogy épp átrendezem, új bútorokkal gazdagítom a lakást, falat festek, tartályt cserélek, vagy a terasz falán keletkezett repedéseket fugázom ki, minden esetben tervezéssel kezdtem. A bútoroknál, csempéknél, padlólapoknál egy sima lapon vagy a számítógépen rajzoltam meg az elképzeléseimet, hogy feketén-fehéren lássam, hogy amit elképzeltem, az valójában hogyan mutatna. Majd kiszámítottam, hogy miből mennyire lenne szükségem, és nekiálltam feltúrni az internetet, hogy megleljem a számomra ideális alapanyagot.

A piac feltérképezése mellett pedig a javítani, átalakítani kívánt felülethez kapcsolódó munkák netes leírásokból, videókból és szakbolti eladóktól szerzett információkból történő megtanulása következett még, hogy valóban felkészülten vágjak neki a feladatnak, és ne végezzek kontár munkát.

A feladat elvégzése után, mikor minden végre a helyére került, akkor pedig jöhetett az önmagam teljes mértékű elismerése, a boldog tudat, hogy minderre én is képes vagyok, és az az éveken át tartó, vissza-visszatérő elégedettség a munkáim láttán, amely egy megfizetett mesterember által elvégzett javítás, felújítás esetében tuti nem önti el így az ember szívét.

Idén nyáron – mint minden évben – újra nekivágtunk a felhalmozódott apróbb javításoknak, sőt még a lakás kifestésén is átestünk, de már most új ötletek járnak a fejemben. Kivételesen nem a feladat előzte meg az anyagválasztást, hanem az anyag adta a feladatot, egyszerűen muszáj lesz kipróbálnom a Ceresit új, innovatív fugáit, amelyek számos olyan tulajdonsággal bírnak, amit tesztelnem kell. Egyfelől a Ceresit CE 40 meglehetősen ellenálló, vízlepergető, nem okoz gondot neki a penész vagy bármilyen más gomba, és ami a legfontosabb számomra: elképesztően gazdag színválasztékban kapható. Az elszíneződést gátló anyagokkal bőven ellátott Ceresit CE 40 a gyártó ígérete szerint hosszan tartó, gyönyörű színélményt ad, amelyet első körben a Ceresit oldalán megtalálható speciális tervezőben tesztelhetünk.

Egy jól megválasztott Ceresit fugával fel is öltöztethetjük a fürdőszobánkat, egyedi stílust adhatunk neki.

Egy jól megválasztott Ceresit fugával felöltöztethetjük a fürdőszobánkat, egyedi stílust, különleges megjelenést adhatunk neki

Bár a felújítással magával és a jó termék kiválasztásával önmagában nyert ügyünk van, most nem csak ezért érdemes tesztelni a Ceresit CE 40-et. A Ceresit tervezőjében berendezhetünk magunknak egy saját fürdőszobát, tervezhetünk konyhát, megálmodhatjuk az ideális nappalit és teraszt. A tervezőben azt is eldönthetjük, hogy milyen csempét szeretnénk ezekhez a terekhez használni, és természetesen a CE 40 számos színe közül is a megfelelő fugát vagy akár fugákat is kiválaszthatjuk.

A teljes színpaletta, a speciális designer színek és az általam kiválasztott Luminous Light  CE40-es fuga

A teljes színpaletta, a speciális designer színek és az általam kiválasztott Luminous Light CE 40-es fuga

Ha pedig a tervezésen túl nyerni is szeretnétek, akkor semmi más dolgotok nincs, mint a programban berendezett, kicsempézett és kifugázott szoba képét beküldeni (a játék már elkezdődött, december 22-ig tart a www.ceresit.hu oldalon, a CE 40 játék menüpontban találjátok), és lelkesen várni, hogy a Ceresit kisorsolja a nyereményeket, amelyek között egy Philips SpeedPro Max Aqua készülék, valamint színtanácsadás és sminktanácsadás a fődíj, emellett Barnängen ajándékcsomagokat is kisorsolnak minden héten. A nyereményjáték tervezett időtartama egészen december 22-ig tart, addig érdemes kipróbálnotok a CE 40 tervezős játékot és indulni a díjakért.

Kedvencem, a csillogó fekete fugát is tartalmazó Trend Collection

Kedvencem, a csillogó fekete fugát is tartalmazó Trend Collection

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.