You are here: Home > Termékekről > Megérkeztek a chocoMe újdonságai!

Megérkeztek a chocoMe újdonságai!

Igazán ütős újdonságokkal készül az őszi szezonra Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa, csokoládémestere. Gábor most is olyan extra minőségű alapanyagokkal és olyan innovatív megoldásokkal rukkolt elő, amelyek jól illeszkednek a chocoMe-től megszokott, újszerű termékeket felvonultató irányba és a meglévő, egyre finomodó portfólióba.

chocome1

Forró csokoládéval a hűvös őszi esték ellen!

Az eddig is széles termékskála idén ősszel tényleg egy hiánypótló elemmel bővül: a forró csokoládékkal. A rögvest három féle ízben érkező italalap nem holmi pudingos por, amiből rettenetes, nyúlós meleg ital lesz, mint a legtöbb ilyen alap esetében, hanem minőségi csokoládé, amely – mint a rizottó – elvárja a törődést, de meg is hálálja. A minőségi csokoládéból készített, ízesített forgácsokkal valóban a klasszikus forró csokoládé élményét kaphatjuk meg, ha lassan, gyakori kevergetés mellett főzzük fel, hogy a végén selymes, lágy, minden ízében tökéletes melengető ital váljék a csokoládé és a tej kettőséből. Az ízekre sem lehet panasz, hiszen érkezik a sós karamella, a chilivel tüzesített változat, és a karácsonyi időszak elengedhetetlen fűszereiből hármat is felsorakoztató forró csokoládé, ahol a fahéj, a szegfűszeg és a szerecsendió egészíti ki az alapcsokoládé ízjegyeit.

chocome3

Valrhona újdonságok a chocoMe kínálatában

A Valrhona nem pihent meg a szőke csokoládé elképesztő sikere után, azóta is folyamatos fejlesztésben vannak, most főleg a vegán vonalon keresik az újdonságokat, amelyek szépen sorra születnek is. Az utóbbi idők nagy fejlesztése a csokoládéhoz adott tejpor elhagyása, illetve annak minőségi helyettesítése, amelyből olyan izgalmas tételek kerekedtek ki, amelyek szerintem messze túlmutatnak a hiánypótláson, és egy egészen új kategória születését jelzik. Ezekhez az újdonságokhoz nyúlt Gábor, amikor az új drazsé szortimentet összeállította. A drazsírozáshoz használt réteg a megszokott csokoládék helyett most ez, a kakaóvaj alapú liofilizált gyümölcsporral és cukorral készített termék lett, amely ugyan hivatalosan nem tekinthető csokoládénak, de valljuk be: pont annyira csokoládé, amennyire a fehér csokoládé az.

A bevonásra használt termékek egészen egyedi, gazdag, ütős ízvilággal rendelkeznek, amelyet Gábor ügyesen terelt mederbe, hogy nem legyen túl intenzív a végeredmény, hanem komplex, sokáig elnyúló ízélménnyel ajándékozza meg a fogyasztót. A sok kísérletezés meghozta a várt eredményt, a drazsék valóban új minőséget képviselnek ebben a műfajban.

chocome2

Új ízzel jelentkezik a Petit 21

A hat őszi újdonsággal azonban nem ér véget a sor, a lágy krémmel töltött Petit 21 sorozat is új elemmel gazdagodott, az idén ősszel debütáló változatban a mangópüréből és liofilizált mangóból összeállított krém pihen, amely nagyon jó összhangban áll a korpuszt adó étcsokoládéval.

chocome4

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.