You are here: Home > Termékekről > Első Lupa Beach Gasztro Est

Első Lupa Beach Gasztro Est

Bár 20 éve lakom mellette, de eddig még nem jártam a Lupán. Most azonban úgy érzem, hogy valami olyasmi készül, amiért érdemes lenne lemenni erre az aprócska tengerpartra.

Június 13-án este ugyanis bemutatkozik a Lupa beach food kínálata, a nappali forróságot felváltó enyhe nyárestében végigkóstolhatjuk a széles beach food-palettát.

A napközben valódi plázsként funkcionló Lupa a nyári estéken a vacsorázni, sziesztázni vágyókat várja, a minőségi kínálatból szemezgetni vágyók számára már nincs belépő, csak a vacsoráért, az italokért kell fizetni.

A szervezők célja, hogy a Lupa azok számára is valóságos opció legyen, akik csak munka utáni lazításra, kötetlen vacsorára, vagy egy laza estére vágynak, néhány jó falat mellett.

lupa 1

A több mint 20 vendéglátó egység ehhez már szép választékot kínál, megtalálhatók itt a klasszikus beach ételek mellett a különleges fogások is: Budapest egyik legjobb burgerese, görög recept alapján készült gyros, grillbár, thai konyha, vagy igazi olasz pizza. A vízparti bárok és beach klubok is nagyon színes választékot kínálnak, a kávézótól a koktélbárokon át, a Divinobeach bárjáig vagy a Costes Beach Clubban elfogyasztható éttermi fogásokig.

Az I. Lupa Beach Gasztro Esten tehát belekóstolhatunk a Lupa széles kínálatába, számos ismert sztár vendégszereplésével. A Lupa Costes Beach Klubjában pedig portugál vacsora várja az érdeklődőket, a hozzá tartozó borpárosítással, a Costes Michelin-csillagos séfjeinek prezentálásában. A 7500 forintos vacsora regisztrációhoz kötött ( info@costesbeachclub.hu).

A szezon során további gasztro estek is várják a látogatókat, ahol a kínálatban lesz – mások mellett – francia gasztronómia: kagylóételek-hidegen melegen, provence-i feketekagylótál és osztriga, 60 kg-os kardhal bontás a Lupa homokos tengerpartján, de várható majd látvány paella készítés szabad tűzön, a mediterrán gasztronómia jegyében.

lupa 2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.