You are here: Home > Termékekről > Mostantól magyarul is olvasható a világhírű órás szakmagazin

Mostantól magyarul is olvasható a világhírű órás szakmagazin

Vannak erős érzelmeket magukban hordó tárgyak. Nem mindegyik az, még akkor sem, ha évtizedeken keresztül együtt utazunk velük, részét képezik az életünknek, hasznunkra vannak vagy csak egyszerűen mellettünk maradtak.

Vannak viszont olyanok, amelyeket gyakorta töltünk meg érzelemmel, adjuk úgy és kapjuk annak tudatában, hogy ez most valami jóval több a fizikai kiterjedésénél.

Tipikusan ilyen az óra. Az óra messze nem az csak az idő méréséről szól, egy olyan tárgy, amivel elhelyezhetjük magunkat egy skálán, kimutathatjuk a ragaszkodásunkat, szeretetünket, elismerésünket, amit örököltünk, vagy amit épp tovább kívánunk örökíteni.

A 21. században végképp megváltozott az órák jelentése, a mobiltelefonok felülírták az időt, az óra most már sokkal inkább a benne rejlő fizikai és szellemi értékek tárháza, mint egyszerű időmérő szerkezet, sok esetben ékszer, egy önmeghatározásra alkalmas eszköz.

Nekem is mindig különleges viszonyom volt az órákkal. Egészen kiskorom óta vannak óráim, kilencven százaléka ma is a birtokomban van. Nem csak azokra emlékszem élesen, amikkel apám lepett meg, hanem erősen él bennem az a boldog birtoklási érzés, amikor a Régiposta utcai óraboltban megvettem az első saját órámat. Bár nem utazom méregdrága példányokban, de hiszek a márkákban, szeretem, ha van történet a szerkezet mögött, és az is kifejezetten fontos számomra, hogy az általam viselt órában is önazonos legyek.

Óra nélkül nem megyek sehova :) Kényszeresen pontos vagyok, mindig szeretem tudni, hogy mennyi az idő, arról nem is beszélve, hogy az óra bizony öltöztet.

Óra nélkül nem megyek sehova. :) Kényszeresen pontos vagyok, mindig szeretem tudni, hogy mennyi az idő, arról nem is beszélve, hogy az óra bizony öltöztet.

A most piacra került Chronos magazin alapvetően férfias hobbiként tekint az órák ismeretére és azok gyűjtésére, de örömmel hallottam a sajtótájékoztatón, hogy az erős lifestyle és divat múlttal rendelkező főszerkesztő asszony törekszik ennek a férfi princípiumnak a megtörésére, és kifejezetten nőknek szóló tartalommal is meg kívánja tölteni ennek a prémium magazinnak az oldalait.

chronos2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.