You are here: Home > Termékekről > Gyere át egy gofrira!

Gyere át egy gofrira!

Az advent és a karácsony minden esetben a vendégvárásról és az ahhoz kapcsolódó sütésről is szól. Arról, hogy mennyire jó felpattintani a fémdobozt, felvágni egy rúd beiglit, megszegni a zserbót, hogy tökéletes hátteret biztosítsanak egy-egy vendégséghez, beszélgetéshez, együtt töltött délutánhoz.

Az ünnep múltával sem kell, hogy alább hagyjanak a közös sütések, barátnős csevegések, a családdal megélt nyugodt pillanatok. Ehhez kínálnék számotokra egy remek megoldást, pontosabban adnék – a Russell Hobbs jóvoltából – egy eszközt és a saját tökéletes receptemet, ami lehetőséget teremt arra, hogy pikkpakk süssetek valami finomat, és egy habos kakaó, forralt bor vagy egy jó kávé mellett megpihenve, falatozva közösen élvezzétek az új év pillanatait.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a blog facebook oldalán futó poszt alá – szigorúan a Mirelle oldal követőjeként – kommenteljétek be, hogy kivel ütnétek össze közösen egy jó gofrit, és azt is szeretném tudni, hogy mivel ízesítenétek.

Ha engem kérdeztek, én biztosan sós karamellel locsolnám meg a friss, ropogós, aranyszín gofrikat, kevés habot nyomnék a tetejére, majd pirított pekándió darabkákkal koronáznám az egészet.

A játék 2018. december 16. estéig fut, Fortuna szerepében idén is a Nők.

24620-56 Pack Front

A tökéletes gorfi

26 dkg finomliszt

1 tk cukor

4 db tojás

3 dl víz

1 tk vanília kivonat

1/2 cs sütőpor

22 dkg vaj

A liszthez hozzáadom a cukrot és a sütőport, gondosan elkeverem. A tojásokat szétválasztom és a vanília kivonattal együtt a kimért vízhez keverem, a vajat megolvasztom. A lisztet a tojásos vízzel simára keverem, majd hozzáadom a vajat. Végezetül felverem a fehérjét és azt is a tésztába forgatom. A masszát a felforrósított sütőbe kanalazom és aranybarnára sütöm.

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.