You are here: Home > Sör és korcsolya, Termékekről > Zsófi és a chips

Zsófi és a chips

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy sok olvasóm abban a hitben él, hogy a Nők a világ legegészségesebben étkező emberei, akiknek a válluk fölött pöknek hátra, ha szóba kerül a gyorsétkezés és csak és kizárólag organikus fogásokat fogyasztanak, nagy körültekintéssel.

chipsA Nőknek azonban jószerivel soha nem volt semmi tiltva, minden rágcsának, édességnek megvolt a helye a mindennapjainkban, a kényes helyett inkább kellemes egyensúlyt tudtam teremteni az általam alkotott koszt és a boltok csalogató kínálata között. Anna kis vehemenciával viseltetett ezek iránt a fogások iránt, Zsófi azonban az édes és a sós végletekért is rajongott és rajong a mai napig. Számára egy jól végződő nap tábla csokiban és chipsben is mérhető, sok esetben hív fel vagy ír rám, olykor az apjára, hogy a sarki kisboltban feltétlen szerezzük be az alkati szereit.

A klasszikus tejcsokoládé mellett Lajos, a chips vált be a legjobban, a Lay’s egyszerűbb verzióitól a full csípősig terjed a lányka által kedvelt kínálat. Éppen ezért egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a Lay’s új termékeit bemutató, a teljes termékskálát bemozgató házibuliba ő érkezik majd velem.

A házibuliknak ugyanis megkerülhetetlen eleme a chips, amelyből sosincs elég, kivéve a Marki’z Supper Club-ban tartott partin, ahol Zsófi elkerekedett szemmel konstatálta, hogy hihetetlen mennyiséget halmoztak fel a kedvenceiből.

IMG_20180306_174435

A bulin megtapasztalhattuk, hogy milyen az, amikor sok jó ember kis helyen is elfér, megismerkedhettünk néhány nem szokványos chips-fogyasztási technikával, láthattuk azt, hogy a chips hogyan kombinálható – egyébként teljesen jól – a különféle partifalatokkal és megkóstolhattuk a zsírtartalmát tekintve igencsak karcsúsított, sütőben sült chipset, amely klassz, roppanós állaggal bír és végre nem ragad tőle az ember keze (az alacsonyabb kalóriatartalomról nem is beszélve).

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.