You are here: Home > Reggel, este, Termékekről > Szupershake a láthatáron

Szupershake a láthatáron

Nagyon szeretek komótosan, terített asztalnál enni, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen nincs idő és lehetőség így étkezni, azt viszont kifejezetten nem szeretem, ha hely és idő hiányában olyan pótcselekvés típusú étkezésekkel kell beérnem, amit már az adott étel elfogyasztása közben megbánok. Ilyen a lótásfutás közben beszerzett ócska péksütemény, a szeletnyi csokoládé, ami persze ideig-óráig megoldja a problémáimat, de se boldoggá, se jóllakottá nem tesz.

Mostanában felfedeztem magamnak a különféle gyümölcsszeleteket, illetve a ChiaShake-t, amelynek több változata is elérhető már Magyarországon. Az azték zsálya nagyjából 5-6 éve robbant be a köztudatba és viszonylag tempósan rátalált az, aki szereti az izgalmas és egészséges alapanyagokat.

A chia mag ugyanis zseniális találmány, a fogyókúrázók álma, hiszen elképesztő mennyiségű folyadékot képes megkötni, azaz nagyon könnyen, kis mennyiséggel is teltségérzetet okoz. De nem csak a fogyókúrázók kaptak rá a magra, hanem az ételintoleranciával élők is beleszerettek, hiszen az előbbi tulajdonságainak köszönhetően kitűnően alkalmazható számos fogásban, igen változatos módon. Chia maggal feldobható bármilyen saláta, belesüthető a kenyereinkbe, pirítva adhatjuk kekszhez, kevert süteményekhez és csodálatos pudingokat varázsolhatunk belőle.

Munka közben jól jön valami tisztességes "üzemanyag"

Munka közben jól jön valami tisztességes “üzemanyag”

A chia mag élettani hatásaihoz azért számoljuk hozzá a benne rejtező ásványi anyagokat és vitaminokat is, amit a ChiaShake alaposan kiegészít, így egy-egy pohárnyi shake-kel nem csak az éhségünket csillapítjuk optimális módon, hanem a napi ásványi anyag bevitelünk és vitaminszükségletünk egy jelentős részét is fedezni tudjuk.

Az italporból elérhető vanília-, banán-, eper-, csokoládé- és pisztácia ízű változatokat könnyű variálni, sőt a termékcsaládon belül a fogyni vágyók, a vegánok, a sportolók, valamint a glutén- és laktózérzékenyek is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

chiashake1_v

Tags:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.