You are here: Home > Termékekről > Életkönnyítő megoldások a háztartásban

Életkönnyítő megoldások a háztartásban

A hét elején még csúnyán ingattam volna a fejem, ha valaki azt mondja, hogy az ősbloggerekből álló bandánkkal kedden serpenyőzenére kelünk és hatalmas röhögések közepette fogunk vasalni és porszívózni.

Pedig a Gruop SEB termékbemutató délelőttjén pont ez történt. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy a Tefal valódi minőséget jelent a konyhában, de zeneszerszámként nem tekintettem még rá, sőt a hőtartós termoszt is boldogan forgattam a kezemben, ami valódi megváltás lehet, ha az ember hajnalban meleg kávéval indul útnak, de mire oda jutna, hogy megigya, már csak hűlt helye van. A szó legszorosabb értelmében. A kávé hideg és az esélyek nagyok, hogy a felét a noteszunk és a táskánk belső borítása itta meg. De nem csak a pakkra záródó termosz, a szilikonnal szintén cseppmentesen záródó dobozok, a levesfőzésre szuperül használható mixer kapcsán kaptunk életkönnyítő tippeket, hanem a háztartás kevésbé gasztrós vonalán is láttuk, tapasztaltuk, hogy mit jelent a minőségi segítség.

Az a bizonyos termosz Ok, nekem pirosban kellene. :D

Az a bizonyos termosz
Ok, nekem pirosban kellene. :D

Néhány hete én is a szívemhez kaptam és az EU döntnökeinek felmenőit szidtam a porszívók 900 wattos teljesítménymaximalizálása miatt, de némi süteményliszt, egy masszív padlószőnyeg és egy csupa A-t produkáló Rowenta porszívó megmutatta, hogy van megoldás, nem a prakker és a seprű vár rám, ha tiszta szőnyeget szeretnék. A légtiszítóként is funkcionáló porszívóhoz külön állatbarát fej is kapható, ami tovább javíthatja a nappalim esélyeit, bár ezen már azzal sokat lendítettem, hogy a fehér nyúlhoz színben passzoló szőnyegre cseréltem a korábbi feketéket.

Végezetül hitetlenkedő bloggertársaimat is levette a lábáról a gőzállomás, ami valóban a legek legje, egyszerűen, könnyen és gyorsan lehet vele vasalni. Bármit. Ettől még macera meg minden, de sokkal tempósabb, lazább a munka és sok esetben látványosabb az eredmény, mint a hagyományos vasalókkal. Mivel nem lehet vele semmit leégetni, s önerőből kikapcsol, így az utánpótlás is könnyen kinevelhető vele.

Vasalóparty jókedvű bloggerekkel és a mindent vivő gőzállomással

Vasalóparty jókedvű bloggerekkel és a mindent vivő gőzállomással

 

 

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.